ΣΕΠΚ

Καραγιάννης: "Το μεγαλύτερος μέγεθος η ΑΕΚ"

Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Καραγιάννης μίλησε για την επιστροφή του στους πάγκους, αλλά και τη συνεργασία του με την Ένωση.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Νίκος Καραγιάννης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επιστροφή του στους πάγκους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του με την Ένωση.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον ΣΕΠΚ:

Για τη συνεργασία του με την ΑΕΚ: " Η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο μέγεθος αυτή τη στιγμή στη κατηγορία. Έχει περάσει πολλά προβλήματα με αλλαγές προπονητών, ωστόσο διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο υλικό και μία βαριά φανέλα. Προσωπικά είναι μεγάλη πρόκληση στις αγωνιστικές που απομένουν η ομάδα να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου που θα μας δώσει τεράστια ώθηση".

Για το ρόστερ της ΑΕΚ: " Υπάρχει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο όχι όμως και βάθος. Αυτό είναι γεγονός. Υπάρχουν παιδιά με τεράστιες εμπειρίες. Θεωρώ ότι είναι οι πιο έμπειροι της κατηγορίας, καθώς ξέρουν καλά τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Για εμένα είναι μεγάλη ευκολία το γεγονός ότι στο παρελθόν έχω συνεργαστεί ξανά με τους Δέσπο, Σιαμανδούρα, Κούρτη και Μάντζαρη. Τους γνωρίζω και με γνωρίζουν οπότε η προσαρμογή είναι πιο εύκολη".

Για την επιστροφή του στους πάγκους (τελευταία του ομάδα ήταν την σεζόν 2009-10 στο Ρέθυμνο): " Αυτό το καιρό που δεν ήμουν σε κάποια ομάδα μου έλειψε πολύ, όμως ήταν επιλογή μου να περιμένω. Ήθελα όταν επιστρέψω να το κάνω για μία ομάδα με υψηλούς στόχους και που θα μου διασφαλίζει σωστές προϋποθέσεις για να δουλέψω. Η ΑΕΚ με καλύπτει απόλυτα γι' αυτό και δέχτηκα".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ