ΠΣΑΚΚ

Σχορτσανίτης: "Ανυπομονώ να παίξω με τα μικρά παιδιά"

Σχορτσανίτης: "Ανυπομονώ να παίξω με τα μικρά παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει με τα μικρά παιδιά στο 3 on 3 της Ελευσίνας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/6)

Πανέτοιμος να αγωνιστεί στο τουρνουά 3ON3 της Ελευσίνας είναι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Ο 28χρονος σέντερ του Παναθηναϊκού, είναι πολύ χαρούμενος που θα πάρει μέρος σε αυτή τη γιορτή και ανυπομονεί να παίξει με τα μικρά παιδιά αλλά και να μιλήσει μαζί τους.

"Τα τουρνουά 3ON3 έχουν γίνει πλέον θεσμός. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά, να αγκαλιάζουν τον αθλητισμό. Είναι υποχρέωση και τιμή μου να βρίσκομαι κοντά σε αυτά τα παιδιά και ανυπομονώ να παίξω μαζί τους. Είμαι σίγουρος, ότι θα περάσουμε υπέροχα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελευσίνα", δήλωσε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του τουρνουά 3ON3 της Ελευσίνας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, θα τιμήσει για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ, τους Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Καλαϊτζή. Η βράβευση θα γίνει αύριο Σάββατο (29/6) στις 12:00.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ