ΠΣΑΚΚ

Πανάρας: "Πιστεύουμε στην παραμονή"

Πανάρας: "Πιστεύουμε στην παραμονή"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Πανάρας του Πιερικού μίλησε για τις ελπίδες της ομάδας του να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2 Ανδρών.

Ο Θοδωρής Πανάρας του Πιερικού/Αρχέλαου μίλησε για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Θοδωρή, πετύχατε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική. Πόσο πιστεύεις ότι θα σας βοηθήσει στην προσπάθεια σας να σωθείτε από τον υποβιβασμό φέτος;

"Όντως ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα με αρκετά έτοιμους και ποιοτικούς παίκτες. Ήταν ένα οριακό παιχνίδι για εμάς. Δεν είχαμε περιθώρια. Ήμασταν αποφασισμένοι να θυσιαστούμε στο γήπεδο. Ήταν ένα δείγμα του πόσο αποφασισμένοι ήμασταν για την νίκη".

Από εδώ και πέρα τι μπορούμε να περιμένουμε από την ομάδα σας;

"Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες. Πρέπει να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ειδικά να προστατεύσουμε στην έδρα μας. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε αύριο από τον αγώνα με το Άργος και να συνεχίσουμε με νίκες προκειμένου να μπορούμε να ελπίζουμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικό για εμάς όπως επίσης και τα επόμενα και αν φύγουμε νικητές θα συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες".

Πιστεύεις ότι αν τα καταφέρετε φέτος θα μιλάμε για ένα θαύμα;

"Θα μπορούσε κάποιος να το πει θαύμα γιατί πέφτουν πέντε ομάδες. Όποια ομάδα αγωνίζεται στην Α2 πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό και θα υπάρχει πίεση είτε αν θέλει να ανέβει είτε αν θέλει να παραμείνει. Πάντως είναι δεδομένα πιο δύσκολο το να παραμείνεις από το να ανέβεις".

Ποιο πιστεύεις ότι θα είναι το κλειδί της επιτυχίας στην σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ Άργους;

"Η συγκέντρωση μας και η αποφασιστικότητα μας. Θα πρέπει να μπούμε από την αρχή με διάθεση και να φύγουμε νικητές. Να μην μας ξεγελάσει το γεγονός ότι δεν έχουν κάνει νίκες. Από το πρώτο λεπτό θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να φύγουμε νικητές"

Εσείς στην ομάδα πιστεύετε ότι τελικά θα καταφέρετε να παραμείνετε στην κατηγορία;

"Το πιστεύουμε πολύ. Μέχρι το τέλος μπορούμε να κυνηγήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Τα παιχνίδια με Άργος, το Λαύριο και την Λευκάδα είναι κομβικά. Χρειαζόμαστε μια μικρή αντεπίθεση και να παίξουμε αυτά τα ματς όσο πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί γίνεται. Να τα κερδίσουμε. Σε αυτούς τους αγώνες κρίνονται πολλά".

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή;

"Μακάρι να σταματήσουμε να υποβιβάζουμε τους εαυτούς μας να σκεφτόμαστε πιο ανοιχτόμυαλα και βέβαια πιο αισιόδοξα" .

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ