ΠΣΑΚΚ

Καλλινικίδης: "Αν δεν πιστεύαμε στην παραμονή, δεν θα κατεβαίναμε"

Καλλινικίδης: "Αν δεν πιστεύαμε στην παραμονή, δεν θα κατεβαίναμε"

Ο Άκης Καλλινικίδης αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού που κρατάει τον Αρκαδικό στο παιχνίδι της παραμονής ενώ παραδέχτηκε ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανεβάζει τη ψυχολογία στις τάξεις των Αρκάδων.

Ο Αρκαδικός βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων στις οποίες υποβλήθηκε ο Άκης Καλλινικίδης μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Κολοσσό . Στο μεταξύ, ο έμπειρος φόργουορντ μίλησε για τη "μάχη" τις παραμονής, υπενθυμίζοντας ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Η συνέντευξη του Άκη Καλλινικίδη στο psak.gr

Άκη, πήρατε μία σημαντική νίκη και παράλληλα δύσκολη, έστω κι αν δεν το μαρτυρά η διαφορά τον 10 πόντων, αφού το ματς κρίθηκε στο τέλος. Σε ποια σημεία θεωρείς ότι κρίθηκε;

"Σίγουρα κρίθηκε στην άμυνα. Είναι από τις λίγες φορές που δεχόμαστε 67 πόντους. Αυτό τον στόχο βάζουμε σε κάθε παιχνίδι και όταν το καταφέρνουμε, ξέρουμε ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη. Με τον Κολοσσό κερδίσαμε πολλές μονομαχίες, πήραμε τα ριμπάουντ και καταφέραμε να νικήσουμε ένα κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι".

Κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνετε στην κατηγορία. Πιστεύεις θα πετύχετε το στόχο σας στο τέλος της σεζόν;

"Γι’ αυτό προσπαθούμε, για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα κατεβαίναμε να παίξουμε. Δεν πρέπει όμως μόνο να το λέμε. Η νίκη επί του Κολοσσού, μας ανεβάζει την ψυχολογία, μας τονώνει το ηθικό και μας κάνει να πιστεύουμε ενόψει της συνέχειας. Ξέρουμε ότι έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα".

Επόμενος αγώνας, είναι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Τι θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Αρκαδικός από αυτό το παιχνίδι;

"Είναι αλήθεια ότι το πρόγραμμα δεν είναι και τόσο καλό για μας. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσουμε να ξεκουράσουμε παίκτες, να γίνει rotation και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Μην γελιόμαστε όμως, το μυαλό μας θα είναι στο ματς με τον Απόλλωνα".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ