ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Ανησυχία για Καλλινικίδη στον Αρκαδικό

Ανησυχία για Καλλινικίδη στον Αρκαδικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα σημαντικό πονοκέφαλο απέκτησε ο Γιάννης Καστρίτης, παρά τη νίκη επί του Κολοσσού. Ο προπονητής του Αρκαδικού περιμένει να μάθει το ακριβές διάστημα απουσίας του Αβραάμ Καλλινικίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι. Κάταγμα στα πλευρά η πρώτη εκτίμηση.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Αρκαδικού επί του Κολοσσού στο κλειστό της Τρίπολης. Οι "μπλε" πήραν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα μετά από δύο μήνες, αλλά ενδεχομένως να χάσουν για σημαντικό χρονικό διάστημα τον αρχηγό τους, ο οποίος "λαβώθηκε" στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους "θαλασσί".

Πιο συγκεκριμένα, ο Αβραάμ Καλλινικίδης πρόλαβε να αγωνιστεί για 16'19'' πριν αποχωρήσει τραυματίας από το παρκέ, έχοντας μέχρις εκείνο το σημείο 3 πόντους (με 0/2 δίποντα και 1/3 τρίποντα) και 8 ριμπάουντ. Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην κατάστασή του μετά το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας πως " ελπίζω να μην είναι τόσο και να τον έχουμε ξανά μαζί μας. Είναι σημαντικό για την υγεία του και εν συνεχεία για την ομάδα, καθώς μας βοηθά σε πολλά κομμάτια".

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως μόνο θετικές δεν είναι για τον 39χρονο πάουερ φόργουορντ, αφού κάνουν λόγο για κάταγμα στα πλευρά. Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Συνοδεία του γιατρού του Αρκαδικού, ο Αβραάμ Καλλινικίδης υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όντας πλέον εν αναμονή των αποτελεσμάτων. Αυτών που θα αποσαφηνίσουν το μέγεθος του προβλήματος και θα καθορίσουν το διάστημα απουσίας του από τη δράση.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πάντως πως δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/2) για τη 19η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ