ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολέμης: "Αποσυντονιστήκαμε από το Κύπελλο"

Πολέμης: "Αποσυντονιστήκαμε από το Κύπελλο"

Ο Ανδρέας Πολέμης μίλησε για την παρουσία του Φάρου στον 41ο τελικό του Κυπέλλου και το πόσο αυτό επηρέασε την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Το θαύμα απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν έγινε για τον Φάρο Κερατσινίου , ο οποίος πλέον έχει έναν και μοναδικό στόχο: το πρωτάθλημα της Α2. Μετά το τέλος του τελικού, ο Ανδρέας Πολέμης δήλωσε:

" Ήταν μια δύσκολη βραδιά γι εμάς, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να κρατηθούμε στο παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μακριά από εμάς. Έχει ανεβάσει ταχύτητα, είναι πολύ καλύτερος. Δεν μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Εύχομαι να ξαναζήσουμε στον Φάρο μια αντίστοιχη στιγμή, με τα παιδιά από τις ακαδημίες στο γήπεδο και την φανταστική ατμόσφαιρα στην απονομή. Μακάρι να το ξαναδούμε και σε ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Τέτοια παιχνίδια πρέπει να είναι γιορτή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο μας, που ήταν κοντά μας σε όλη αυτή την πορεία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τη διοίκηση και τους συνεργάτες μου, είναι ομαδική η επιτυχία. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Ευελπιστώ από αύριο κιόλας να ξεχάσουμε το Κύπελλο και να φτάσουμε στην πολυπόθητη άνοδο. Αν τα καταφέρουμε, να ξέρετε πως ο Φάρος θα ζήσει ανάλογες στιγμές. Θα μας ξαναδείτε".

Σε ερώτηση για το αν ο Φάρος έχει αποσυντονιστεί από όλη την ατμόσφαιρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και χάνει τον προσανατολισμό του στο πρωτάθλημα της Α2, είπε: " Η αλήθεια είναι ότι μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη επί της Κύμης που ακολούθησε, ο στόχος μας ξέφυγε όσον αφορά το πρωτάθλημα. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το Κύπελλο. Όντως αποσυντονιστήκαμε, με αποτέλεσμα να κάνουμε δύο ήττες, που περισσότερο μας στοίχισαν πνευματικά και ψυχολογικά. Κάναμε μια καλή κουβέντα με τα παιδιά και ανεβάσαμε την έντασή μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Λυπάμαι που χάσαμε την απόσταση που είχαμε από τις άλλες ομάδες".

Ενώ έκλεισε λέγοντας πως " θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Τζόρτζεβιτς γιατί η όλη του στάση απέναντι στην ομάδα και εμάς ήταν καταπληκτική. Είναι ένας τζέντλεμαν, εύχομαι κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ