ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματαλόν: "Με ενέργεια και συγκέντρωση σε μια έδρα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις"

Ματαλόν: "Με ενέργεια και συγκέντρωση σε μια έδρα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με δύο παιχνίδια ανοίγει το Σάββατο (24/9) η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου. Ο Προμηθέας δοκιμάζεται στο κλειστό του Δούκα, ενώ ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Αίολο Αστακού στη Βόνιτσα.

Το Σάββατο (24/9) ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου 2016-17 με δύο αναμετρήσεις. Το τζάμπολ αμφότερων έχει οριστεί για τις 17:00. Στην Βόνιτσα με τον Αίολο Αστακού καλείται να αναμετρηθεί αύριο (με διαιτητές τους Παφίλη, Ταρενίδη και Ευφραιμίδη) ο Πανιώνιος.

Ο Νίκος Οικονόμου προπόνησε σήμερα το πρωί τους "κυανέρυθρους" και στην συνέχεια αναχώρησαν οδικώς για την Βόνιτσα χωρίς να υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

" Έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα στα δυο προηγούμενα παιχνίδια στο κύπελλο με το Ψυχικό και τους Μαχητές Πεύκων και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας παρόμοια εικόνα και απέναντι στον Αίολο Αστακού, ώστε στην επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με ομάδα από την Α1 να κάνουμε μια καλή πρόβα και να μας δει ο κόσμος μας" δήλωσε ο Μάριος Ματαλόν, που είναι ένα από τα δυνατά "όπλα" του "Ιστορικού".

Η κούραση από τα ταξίδια είναι κάτι που καλούνται να αφήσουν πίσω οι Νεοσμυρνιώτες, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. " Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση των δυο συνεχόμενων ταξιδιών, να βγάλουμε στο παρκέ τα καλά στοιχεία των τελευταίων αγώνων και να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε μια άγνωστη έδρα που δεν ξέρεις τι να περιμένεις" προσθέτει ο πλέι μέικερ του Πανιωνίου και καταλήγει: " Αν βγάλουμε την ενέργεια και την συγκέντρωση των δυο προηγούμενων παιχνιδιών μπορούμε να κοντράρουμε και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει όμως, αυτά τα δυο στοιχεία η ενέργεια και η συγκέντρωση να βγαίνουν σε κάθε αγώνα".

Με αποφασιστικότητα για νέα έκπληξη

Το άλλο παιχνίδι της ημέρα θα γίνει στο Δαϊς του Αμαρουσίου, έδρα της ομάδας του Δούκα, που θα φιλοξενήσει τον Προμηθέα Πατρών. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη θα παραταχθεί απέναντι στους πατρινούς χωρίς τους τραυματίες Μανώλη Παπαμακάριο και Γιάννη Μολφέτα, ενώ η συμμετοχή των Διονύση Καραπάτσου και Δημήτρη Κομποδιέτα θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή.

Ο αρχηγός του Δούκα και εκ των κορυφαίων σε απόδοση στο νικηφόρο ματς με το Λαύριο,Παναγιώτης Καυκής , παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας και σχολίασε αναφορικά με την συνάντηση με τον Προμηθέα Πατρών:

"Πρόκειται για ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι με ομάδα της Α1, το οποίο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να τεστάρουμε τις αντοχές μας. Μεσολαβούν μόλις τρεις ημέρες από το προηγούμενο ματς, υπάρχει φυσιολογική κούραση αλλά και σημαντικές απώλειες παικτών,όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας, να το ευχαριστηθούμε και ότι βγει..." τόνισε ο έμπειρος γκαρντ, που βρίσκεται από πέρυσι στο δυναμικό της ομάδας, και πρόσθεσε:

" Περιμένουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας και να δημιουργήσει για ακόμη μια φορά μια όμορφη ατμόσφαιρα στο κλειστό".

Οι αναμετρήσεις του Σαββάτου

Α.Κ. Δαϊς 17.00 ΑΣΕ Δούκα-ΑΣΠ Προμηθέας ( με διαιτητές τους Γεωργιάδη - Παντελίδη - Αναστόπουλο)

ΔΑΚ Βόνιτσας 17.00 ΑΜΣ Αίολος Αστακού-Πανιώνιος ΓΣ (με διαιτητές τους Παφίλη - Ταρενίδη - Ευφραιμίδη)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ