ΜΠΑΣΚΕΤ

Καπογιάννη: "Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας"

Καπογιάννη: "Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας"

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός για ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκε η Ελένη Καπογιάννη, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, εστιάζοντας στην άμυνα του δευτέρου μέρους (VIDEO).

Η Ελένη Καπογιάννη οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κι εν συνεχεία εξήγησε πως οι "ερυθρόλευκες" έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα και κατέκτησαν τη νίκη και το τρόπαιο.

Η προπονήτρια των "ερυθρόλευκων" δήλωσε: "Περίμενα ένα σφικτό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική μου ομάδα και το άγχος μας φόρτωσε αρκετά. Δεν είχαμε επιθετικότητα στην άμυνά μας και ο Παναθηναϊκός βρήκε τρόπο να σκοράρει. Μοιραία δεν είχαμε αιφνιδιασμό, χάναμε επιθετικά ριμπάουντ και μείναμε πίσω στο σκορ. Το β’ μέρος ανεβάσαμε την άμυνά μας και έτσι βρήκαμε ταχύτητα στην επίθεση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας, στα κρίσιμα σημεία στοχεύσαμε καλά, πήραμε τη νίκη και το τρόπαιο".

Η Ανθή Μπαλτά πρόσθεσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας ωραίος τελικός που τον ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Δεν ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση, αλλά στο β' ημίχρονο μπορέσαμε να τρέξουμε στην άμυνα, γυρίσαμε το παιχνίδι και πετύχαμε το στόχο μας. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του Ολυμπιακού και ελπίζω να κάνουμε το νταμπλ".

Η MVP του τελικού, Λικέντρα Τζόνσον, εξήγησε: "Ήταν πολύ συναρπαστικό. Είχαμε αυτοπεποίθηση παρά την εξέλιξη του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην έναρξη της αναμέτρησης αλλά από το 3ο δεκάλεπτο βελτιώσαμε την άμυνα μας, και βρήκαμε ρυθμό. Είμαι ενθουσιασμένη για τον Ολυμπιακό. Ο τίτλος της MVP δεν μου λέει κάτι. Χαίρομαι για την ομάδα και για μένα είναι όλες MVP. Αυτό που κρατάμε είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και εστιάζουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη τώρα σε μια εβδομάδα ξεκινάνε τα πλέι οφ θα συγκεντρωθούμε από την Τρίτη, για να έχουμε μια μέρα να το γιορτάσουμε και θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο μέχρι τέλος», είπε η Αμερικανίδα παίκτρια του Ολυμπιακού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ