ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιαννακόπουλος: "Ή αδειάζουν τα επίσημα ή δεν γίνεται ο τελικός"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το γεγονός πως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα για τις θέσεις των επισήμων στο Nick Galis Hall έφερε μικρή αναστάτωση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να συνομιλεί με τον Νίκο Λάσκαρη για να διευθετηθεί το θέμα.

Τα προβλήματα στο Nick Galis Hall είναι αρκετά, κι αφορούν ως επί το πλείστον τις θέσεις των φιλάθλων των δύο ομάδων. Εσχάτως όμως υπάρχει πρόβλημα στα επίσημα, όπου δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Γιώργος Οικονόμου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το θέμα, τονίζοντας: " Θα έπρεπε αυτά να είναι αυτονόητα, θα έπρεπε να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση στο γήπεδο. Έχουμε πράξει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει αυτό. Η αστυνομία όμως δεν έχει κάνει σε καμία περίπτωση αυτό που έπρεπε. Απορώ γιατί δεν έχουν αρχίσει να εκκενώνουν τις θύρες που δεν πρέπει να υπάρχουν φίλαθλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κατάσταση είναι αυτή. Επενδύουμε όλοι στο μπάσκετ. Όλα τα εισιτήρια διατέθηκαν σε κατόχους διαρκείας, ο χώρος από πάνω έχουν δοθεί θεωρητικά σε επισήμους. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε μια τέτοια παρωδία. Τον Άρη τον ενδιαφέρει μόνο η υστεροφημία του. Δεν πρόκειται να γίνει αγώνας, αν δεν γίνουν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Η οικογένειά μου έχει μείνει στο ξενοδοχείο, με αυτά τα έκτροπα. Αν η αστυνομία νομίζει ότι μπορεί να γίνει αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ας πάρει την ευθύνη μόνη της".

Από την πλευρά του, ο Αριστείδης Γολέμης εξήγησε ότι μόνο η αστυνομία μπορεί να αποφασίσει την εκκένωση του γηπέδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Άρη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνομιλία με τον Νίκο Λάσκαρη, με αφορμή το γεγονός ότι πίσω από τα επίσημα υπάρχει κόσμος του Άρη. Κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με αυτά που είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.

Αμέσως μετά, στο σημείο έφτασε ο β' αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, για να μιλήσει με τους "ισχυρούς άνδρες" των δύο αντιπάλων, και κυρίως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος είχε πολλά παράπονα για την κατάσταση που επικρατούσε στο Nick Galis Hall.

Σε πρώτη φάση, παρατηρείται προσπάθεια να υπάρξει απομάκρυνση του κόσμου που βρίσκεται στις θέσεις πάνω από τα επίσημα του Nick Galis Hall.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ