ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλάσιοι οι οπαδοί του Άρη στο Nick Galis Hall

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Παρά το γεγονός ότι δόθηκαν από 1.100 εισιτήρια σε κάθε ομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οπαδοί του Άρη είναι διπλάσιοι σε σχέση με αυτούς του Παναθηναϊκού στο Nick Galis Hall.

Ένα από τα πρώτα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στις συζητήσεις που προηγήθηκαν του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η σωστή μοιρασιά των εισιτηρίων για τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Η συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις δύο ομάδες αφορούσε σε 1.100 εισιτήρια για κάθε αντίπαλο. Στην πράξη όμως, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα στο Nick Galis Hall η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική. Κι αυτό γιατί οι φίλοι των "κιτρίνων" είναι περίπου διπλάσιοι σε σχέση με αυτούς των "πρασίνων".

Πέραν των θυρών που πήραν οι δύο ομάδες, οι φίλοι του Άρη βρίσκονται σε θέσεις που βάσει του σχεδιασμού δεν θα έπρεπε να ήταν. Πιο συγκεκριμένα, στον Άρη δόθηκαν εισιτήρια για τις θύρες 4, 5 και 6, ενώ στον Παναθηναϊκό για τις θύρες 9 και 10 (σ.σ.: οι θύρες 7 και 8 έμειναν κενές για λόγους ασφαλείας).

Στο Nick Galis Hall όμως, αυτή τη στιγμή υπάρχουν φίλοι του Άρη επίσης στις θύρες 1, 2 και 3, όπερ και σημαίνει πως καλύπτουν σχεδόν το μισό γήπεδο. Ήδη από τον τηλεοπτικό φακό είναι αντιληπτό ότι υπάρχει μεγάλη ποσοτική διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ