Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κουταλιανός ανέλαβε τον Αίολο Αστακού

Ο Κουταλιανός ανέλαβε τον Αίολο Αστακού
INTIME SPORTS

Ο Αίολος Αστακού ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Βουρνά από τον πάγκο της ομάδας, ενώ λίγη ώρα αργότερα ερχόταν σε συμφωνία με τον Μιχάλη Κουταλιανό.

Η άνοδος στη Β' Εθνική και η εξαιρετική πορεία της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν αρκούσαν για να κρατήσουν τον Νίκο Βουρνά στην τεχνική ηγεσία του Αιόλου Αστακού. Παρότι εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία το έργο που ανέλαβε πέρσι το καλοκαίρι, ο Πατρινός κόουτς είδε την πόρτα της εξόδου από τους "κυανοκίτρινους", με τον Μιχάλη Κουταλιανό να είναι αυτός που τον διαδέχεται.

Ο 37χρονος προπονητής βρέθηκε στην άκρη του πάγκου του Κολοσσού στο ξεκίνημα της σεζόν, πριν δώσει τη θέση του στον Άρη Λυκογιάννη. Έκτοτε δεν είχε βρει δουλειά, με τους νεοφώτιστους στη Β' Εθνική να του δίνουν το χρίσμα και μαζί την ευκαιρία να "χτίσει" μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, εν όψει της παρθενικής παρουσίας των "κυανοκίτρινων" στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Η ανακοίνωση του "αντίο" στον Νίκο Βουρνά αναφέρει: " Ο Αίολος Αστακού ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Βουρνά. Ευχαριστούμε τον Νίκο Βουρνά για όσα πρόσφερε στην ομάδα και πάντα θα τον θεωρούμε ένα καλό μας φίλο. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ