ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζωντανό το Γερμανία-Ελλάδα από τον ΟΤΕ Tv

Ζωντανό το Γερμανία-Ελλάδα από τον ΟΤΕ Tv

Αν δεν συμβεί πάλι κάτι απρόοπτο το ματς Γερμανίας-Ελλάδας για την τρίτη μέρα του τουρνουά στο Ουλμ, που γίνεται την Κυριακή στις 15:30 θα μεταδοθεί τελικά απευθείας από τον ΟΤΕ ΤV. Θα είναι και το πρώτο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θα παρακολουθήσουμε σε τηλεοπτική μετάδοση, πριν το τουρνουά Ακρόπολις το οποίο θα δείξει η Δημόσια Τηλεόραση.

Από σαράντα κύματα πέρασαν οι μεταδόσεις του διεθνούς τουρνουά στο Ουλμ Supercup 2013, όπου μετέχει η Εθνική Ομάδα. Τελικά θα δούμε ένα αγώνα, αυτόν της Ελλάδας με την Γερμανία, που γίνεται την Κυριακή στις 15:30. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΟΤΕ ΤV.

Αρχικά το ματς είχε εξασφαλίσει η Δημόσια Τηλεόραση, αλλά θα τον έδειχνε σε μαγνητοσκόπηση (λόγω γκραν πριν της F1). Ο ΟΤΕ ΤV θα το δείξει απευθείας κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για πρώτη φορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε φετινό φιλικό.

Η Εθνική ηττήθηκε στην πρώτη μέρα του τουρνουά από την ΠΓΔΜ με 77-75, ενώ σήμερα (6μμ) αντιμετωπίζει την Βοσνία.

Την Τρίτη ξεκινάει το τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή της Λιθουανίας, της Ιταλίας και της Βοσνίας και μεταδόσεις από τη Δημόσια Τηλεόραση

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ