ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς τρεις τα πρώτα φιλικά για την εθνική Ανδρών

Χωρίς τρεις τα πρώτα φιλικά για την εθνική Ανδρών
INTIME SPORTS

Η εθνική Ανδρών αναχωρεί το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8, 13.55) με προορισμό το Στρασβούργο όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια. Διαβάστε ποιοι μένουν στην Αθήνα...

Με προορισμό το Στρασβούργο αναχωρεί η εθνική Ανδρών την Πέμπτη το μεσημέρι. Οι διεθνείς υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκέρι θα δώσει τις επόμενες ημέρες (9-11/8) τα πρώτα της φετινά φιλικά παιχνίδι, δείχνοντας τα πρώτα δείγματα γραφής της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πλην του Γιάννη Μπουρούση που είναι τραυματίας, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Νίκο που αποφάσισε να μείνουν στην Αθήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Ανδρών αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (13.55) από το Ελευθέριος Βενιζέλος με τελικό προορισμό το Στρασβούργο, όπου θα δώσει τους πρώτους φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ 2013 (4-22/9, Σλοβενία). Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιάννης Μπουρούσης (ράγισμα στα πλευρά), ο Νίκος Παππάς και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο Μπουρούσης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του, υπό την επιτήρηση του γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά του Στρασβούργου, το οποίο θα διεξαχθεί 9-11/8 είναι:

Παρασκευή 9 Αυγούστου

7μ.μ. Ελλάδα-Κροατία

9.30μ.μ. Γαλλία-Γερμανία

Σάββατο 10 Αυγούστου

7μ.μ. Γερμανία-Ελλάδα

9.30μ.μ. Γαλλία-Κροατία

Κυριακή 11 Αυγούστου

4.30μ.μ. Κροατία-Γερμανία

7μ.μ. Γαλλία-Ελλάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ