ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βασιλειάδης: "Ονειρευόμαστε τους Ολυμπιακούς"

Βασιλειάδης: "Ονειρευόμαστε τους Ολυμπιακούς"
INTIME SPORTS

Την ανυπομονησία του για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέφρασε ο Κώστας Βασιλειάδης μέσω του Sport24.gr. Τι είπε για τους Έλληνες της Ιταλίας και το δέλεαρ του Λονδίνου

Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στο Sport24.gr για την μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ευδιάθετος όπως πάντα, ο άσος της Μπιλμπάο μοίρασε χαμόγελα κατά την πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά.

Στην καλή διάθεση που υπάρχει στην Εθνική, στάθηκε ο Κώστας Βασιλειάδης στην πρώτη του τοποθέτηση για το νέο ραντεβού των διεθνών...

"Το βασικό είναι ότι όσοι βρισκόμαστε είμαστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι και είναι σημαντικό παρ΄ότι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας πριν από 7-10 μέρες, ο χρόνος ξεκούρασης δεν είναι αρκετός", σχολίασε ο Βασιλειάδης και πρόσθεσε:

"Από εκεί και πέρα περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά στο τουρνουά της Βραζιλίας, για να γίνουμε μία ομάδα και να έχουμε ένα περιθώριο 10 ημερών για να δέσουμε. Θα παλέψουμε πάρα πολύ στο προολυμπιακό για να πάρουμε μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες".

"Μόνο από την τηλεόραση"

Τον ρωτήσαμε για τη δίψα στο βλέμμα του και φώτισε το πρόσωπό του... "Τα περισσότερα παιδιά έχουμε δει Ολυμπιακούς Αγώνες από την τηλεόραση και πραγματικά φαίνεται πολύ ωραία η διοργάνωση.

Αν βρίσκεσαι εκεί όμως με την παρέλαση και τους αγώνες είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Όλοι θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί γιατί πραγματικά ονειρευόμαστε να δώσουμε το παρών έστω και μια φορά στην Ολυμπιάδα", υπογράμμισε ο 28χρονος γκαρντ.

Για τους δύο πρώτους αγώνες με αντιπάλους το Πουέρτο Ρίκο και την Ιορδανία, ο Κώστας Βασιλειάδης επισήμανε: "Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πολλά για την Ιορδανία. Περισσότερα για το Πουέρτο Ρίκο που έχει παίκτες και στο ΝΒΑ. Σημασία έχει να βγούμε χωρίς άγχος στο πρώτο παιχνίδι και να κερδίσουμε την Ιορδανία.

Έτσι θα είμαστε και πιο χαλαροί γιατί φαντάζομαι ότι θα μας αρκεί για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το σίγουρο είναι ότι το δεύτερο παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο θα είναι το πιο σημαντικό ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση και κατά 90% να έχουμε έναν πιο εύκολο αντίπαλο στα χιαστί παιχνίδια".

"Θα εγκλιματιστούν γρήγορα"

Σε ερώτηση για τις απουσίες σημαντικών παικτών, όπως ο Ζήσης και ο Φώτσης, σχολίασε: "Θα ήταν πολύ να είμαστε όλοι μαζί από την πρώτη μέρα, αλλά αφού δεν γίνεται αυτό δεν μπορούμε να το σκεφτόμαστε.

Εμείς θα κάνουμε την προπόνηση μας, θα δουλέψουμε για να θυμηθούμε ξανά τα συστήματά μας και τη φιλοσοφία του κόουτς που θα είναι σε λίγες ημέρες μαζί μας. Τα παιδιά όμως που λείπουν είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και δεν θα έχουν πρόβλημα να εγκλιματιστούν γρήγορα".

Πολύς λόγος έγινε για το θέμα της κούρασης, όμως αυτό είναι κάτι που δεν πτοεί του διεθνείς: "Είχα πέντε μέρες περισσότερες από τα άλλα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν καλά... Ξέσκασα λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων. Είναι καλό και δε νομίζω ότι θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ανάσες και τη φυσική μου κατάσταση".

Τέλος, τον ρωτήσαμε αν πιστεύει ότι θα βρίσκεται στην τελική 12άδα και σχολίασε: "Αυτό θα το αποφασίσει ο κόουτς. Φαντάζομαι ότι εφόσον ήμουν πέρσι, θα είμαι και φέτος. Ξέρει τι μπορώ να δώσω, πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί μέσα σε αυτή την χρονιά στην ομάδα μου στη Μπιλμπάο και θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την Εθνική".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ