ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρίτη σερί νίκη για την Εθνική Νεανίδων

Τρίτη σερί νίκη για την Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων έκανε το 3/3 στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Βοσνίας, επικρατώντας της Εσθονίας με 53-38. Φουλ για πρωτιά στον όμιλο για τα κορίτσια των Γιάννη Γερεουδάκη και Κώστα Παπαδόπουλου. Στους "8" η "γαλανόλευκη".

Την αήττητη πορεία της συνεχίζει στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Βοσνίας η Εθνική Νεανίδων, η οποία πρόσθεσε στη λίστα των "θυμάτων" της την Εσθονία (53-38). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στηρίχθηκε στην εξαιρετική του άμυνα, αφού κράτησε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων την αντίπαλό της στο β' και δ' δεκάλεπτο, βάζοντας έτσι τις βάσεις της επικράτησής του.

Με την Ελένη Τσινέκε (19π.) να κάνει μάλιστα εξαιρετικό επιθετικό παιχνίδι και τη Σταυριανή Βιντσιλαίου (6π., 14ριμπ.) να βοηθά πολύ στα ριμπάουντ, η "γαλανόλευκη" έφτασε στην τρίτη διαδοχική νίκη που σημαίνει πρόκριση στους "8" και την φέρνει πλέον "αγκαλιά" με την κορυφή του ομίλου. Το πιο σημαντικό απ όλα όμως είναι πως τα κορίτσια των Γιάννη Γερεουδάκη και Κώστα Παπαδόπουλου παρουσιάζονται καλύτερα, από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 29-21, 41-31, 53-38.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζουγκράκη 2, Τζανετάτου, Τσινέκε Ε. 19 (1), Παναγιωτοπούλου, Τσινέκε Α. 4, Βιντσιλαίου 6 (14 ριμπ.), Σταυροπούλου, Γεροστέργιου, Αναστασοπούλου 3, Καρλάφτη 7 (1), Δανουδλάκη 4.

ΕΣΘΟΝΙΑ: Νέιμαρκ, Βίιρμα 5 (1), Βάρικ 4, Ιγνκνιάτιεβα, Βάινο 8, Άντελμπερτ 8 (13 ριμπ.), Ερ 2, Ρέινβαλντ, Καζεμάγκι, Τελ 11, Κλίμσον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ