ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα πρώτα τεστ της Εθνικής Παίδων

Τα πρώτα τεστ της Εθνικής Παίδων

Τα πρώτα της φιλικά θα δώσει η Εθνική Παίδων, σε Διεθνές Τουρνουά που θα διεξαχθεί στον Βόλο (10-12 Ιουλίου). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Βουλγαρία, τη Ρωσία και την Τουρκία.

Την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες δοκιμές εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων (6 έως 16 Αυγούστου) θα έχει το προσεχές διάστημα ο Νίκος Τούφας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει βέβαια στη διάθεσή του τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η Εθνική Παίδων θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Βουλγαρία (10/7, 20:30), Ρωσία (11/7, 20:30) και Τουρκία (12/7, 20:30), σε τρία πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στη Νέα Ιωνία Βόλου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

" Είναι τα πρώτα ματς τεστ μετά το πρώτο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας στη Νάουσα. Αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες, όπως η Τουρκία και η Ρωσία, και θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το πού βρισκόμαστε. Η ομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμη, ωστόσο θα είναι καλό να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου να παρακολουθήσουν την ομάδα, καθώς έτσι θα ενθαρρύνουν τα παιδιά για τη συνέχεια", ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Τούφα επί των φιλικών της "γαλανόλευκης".

Παρασκευή 10 Ιουλίου

18:00 Τουρκία - Ρωσία

20:30 Ελλάδα - Βουλγαρία

Σάββατο 11 Ιουλίου

18:00 Βουλγαρία - Τουρκία

20:30 Ελλάδα - Ρωσία

Κυριακή 12 Ιουλίου

18:00 Ρωσία - Βουλγαρία

20:30 Ελλάδα - Τουρκία

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ