ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συγχαρητήρια Κοντονή στην Εθνική Κωφών Γυναικών

Συγχαρητήρια Κοντονή στην Εθνική Κωφών Γυναικών
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγχαρητήρια δήλωση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την Εθνική Κωφών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ έκανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε η Εθνική Κωφών Γυναικών, η οποία επιβλήθηκε της Λιθουανίας ( 52-41) στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Αθηνάς Ζέρβα, ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την ξέφρενη πορεία της στη διοργάνωση, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έκανε συγχαρητήρια δήλωση, αναφέροντας ότι η επιτυχία αυτή αποτελεί παράδειγμα για το τι μπορούμε να καταφέρουμε με σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση στους στόχους μας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κωφών από την Εθνική ομάδα των γυναικών αποτελεί παράδειγμα για το τι μπορούμε να καταφέρουμε με σκληρή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση στους στόχους μας. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, και ο ειδικός αθλητισμός εξακολουθεί να μας φέρνει διακρίσεις και να μας συγκινεί με τις προσπάθειες των αθλητών μας. Θερμά συγχαρητήρια στις παίκτριες, τους προπονητές τους και την ομοσπονδία τους".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ