ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανούλης: "Δεν ξεχνάω το Κατάρ"

Σπανούλης: "Δεν ξεχνάω το Κατάρ"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την πρεμιέρα της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ. Τι δήλωσαν οι Καϊμακόγλου, Σλούκας (vids)

Αποστολή: Γιάννης Φιλέρης

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την πρεμιέρα της εθνικής κόντρα στην Σουηδία, ενώ παράλληλα θυμήθηκε και το πρώτο παιχνίδι στην Ιαπωνία απέναντι στο Κατάρ.

" Κάθε πρεμιέρα είναι και δύσκολη. Εγώ προσωπικά θυμάμαι την πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ του 2006 που χάναμε με 19 πόντους από το Κατάρ", ανέφερε ο Έλληνας γκαρντ και πρόσθεσε:

" Άρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάμε βήμα-βήμα, όπως έχουμε πει. Η Σουηδία είναι μια ομάδα που δεν έχει άγχος. Έχουν και δύο καλούς παίκτες από το ΝΒΑ, τους Γέρεμπκο και Τέιλορ. Τους έχουμε δει στο βίντεο. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό από την άμυνα μας".

Καϊμακόγλου: "Αν μπορείς να χάσεις από δύο παίκτες; Εμείς χάσαμε"

Με τη σειρά του ο Κώστας Καϊμακόγλου αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Σλοβενία. " Ήρθε η ώρα να βγάλουμε στο γήπεδο την προετοιμασία και τις προπονήσεις. Άρα πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να κάνουμε περισσότερα. Προχωράμε βήμα-βήμα. Αυτό που πρέπει να ευχηθούμε είναι υγεία σε όλους, γιατί θα τη χρειαστούμε".

Σε ερώτηση για το αν μπορεί μια ομάδα να χάσει από δύο παίκτες (σ.σ Γερέμπκο και Τέιλορ) απάντησε ότι: " Δεν θα πάω μακριά, αλλά στα φιλικά που δώσαμε στη Γερμανία. Εκεί όπου χάσαμε δύο ματς από δύο παίκτες. Άρα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και κυρίως να αρνηθούμε τις πάσες σε αυτούς τους δύο. Θέλει αλληλοκαλύψεις, αλλά και προσωπική άμυνα".

Σλούκας: "Μεγάλο τουρνουά"

Τέλος ο Κώστας Σλούκας δήλωσε: " Δεν είναι θέμα Σουηδίας ή μιας άλλη μεγάλης ομάδας. Είναι ένα πολύ μεγάλο σε διάρκεια Ευρωμπάσκετ και για αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ