ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανούλης: "Σαν μια γροθιά!"

Σπανούλης: "Σαν μια γροθιά!"

Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της στον Γ' όμιλο του Eurobasket 2015 και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νίκη επί της Κροατίας, κρατώντας χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή απέναντι στην Κροατία, επικρατώντας με 72-70 και κάνοντας το 2-0 στον Γ' όμιλο ενώ ο κορυφαίος της Εθνικής, Βασίλης Σπανούλης, ξεκαθάρισε ότι οι διεθνείς παίζουν "ενωμένοι, σαν μια γροθιά".

Ο διεθνής γκαρντ εξήγησε μετά τον θρίαμβο επί της Κροατίας στην κάμερα του ΑΝΤ1: "Πραγματικά είναι μια σπουδαία νίκη. Μας ενδιαφέρει σε αυτό το κομμάτι των αγώνων να βελτιώσουμε τη χημεία μας, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Αγώνες όπως ο αποψινός, όταν τους κερδίζεις έτσι, "χτίζεις" την ομάδα, προχωράς παρακάτω. Βελτιωθήκαμε. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια. Είναι μια σημαντική νίκη, όχι ως προς το αποτέλεσμα, όσο στο ότι δείχνουμε ότι κάτι γίνεται. Θέλουμε κι άλλες νίκες για να είμαστε έτοιμοι στα επόμενα ματς".

Πρόσθεσε, δε, πως "διαφωνώ ότι παίξαμε κάτι σπουδαίο. Δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά. Δείξαμε ότι έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είναι σημαντικό ότι δείχνουμε χαρακτήρα, είμαστε ενωμένοι και παίζουμε σα μια γροθιά. Δεν μας ενδιαφέρει η πρωτιά, όσο το να βελτιωνόμαστε. Μας ενδιαφέρει να βελτιωνόμαστε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Κοιτάμε παρακάτω...".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ