ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έφυγε από την Εθνική ο Σχορτσανίτης!

Έφυγε από την Εθνική ο Σχορτσανίτης!
INTIME SPORTS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εγκατέλειψε την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο θηριώδης σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο πως δεν μπορεί να συνεχίσει να προπονείται με την Εθνική ομάδα κι έτσι αποχώρησε.

Η βόμβα έσκασε το απόγευμα της Τρίτης στις τάξεις της Εθνικής και κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν αν είναι κάτι το προσωρινό που λύνεται ή δεν θα αγωνιστεί οριστικά στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επικαλείται σοβαρούς προσωπικούς λόγους και γι' αυτό το λόγο εγκατέλειψε κακήν κακώς την προετοιμασία.

Το κενό που αφήνει στην "ταλαιπωρημένη" φέτος Εθνική ομάδα είναι μεγάλο και όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο Ηλίας Ζούρος έχει έναν ακόμα σοβαρό λόγο για να πονοκεφαλιάζει.

Κι όλα αυτά, ενώ το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 13 Ιουλίου ότι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ήταν έτοιμος να γυρίσει κι αυτός την πλάτη στην Εθνική ομάδα.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας, υπήρξε αναστροφή του κλίματος και ο Έλληνας σέντερ πείστηκε να παίξει μετά από επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Την ίδια ημέρα (13/7) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δήλωνε άρρωστος με την Εθνική, ωστόσο περίπου 20 ημέρες αργότερα αποφάσισε πως οι προσωπικοί του λόγοι είναι πιο σοβαροί και αποφάσισε να αφήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα κρύα του λουτρού.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές καθώς εφόσον είναι οριστική η απόφαση του Έλληνα σέντερ, η ΕΟΚ θα πάρει άμεσα θέση και θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς όπως και στην περίπτωση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ