ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λέει "όχι" στην Εθνική κι ο Σχορτσιανίτης

Λέει "όχι" στην Εθνική κι ο Σχορτσιανίτης
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης INTIME SPORTS

Οι αρνητικές απαντήσεις συνεχίζονται. Μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη κι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης σκοπεύει να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο παίκτης ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για τις προθέσεις του, επικαλούμενος κι αυτός προσωπικούς λόγους.

Το Sport24.gr είχε ενημερώσει από την Τρίτη τόσο για την άρνηση του Μαυροκεφαλίδη, όσο και το ότι ένας ακόμη παίκτης της φροντ-λάιν είχε τις ίδιες προθέσεις. Κι αυτός ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον "Σόφο".

Και δύο πράγματα είναι σίγουρα. Ότι πρώτον η Ομοσπονδία θα προσπαθήσει να αλλάξει τη γνώμη του θηριώδους σέντερ της Μακάμπι, ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο "στοίχημα" και "κεφάλαιο" για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Είναι, όμως, δύσκολο κάτι τέτοιο να γίνει ως την ερχόμενη Δευτέρα όταν κι έχει οριστεί το πρώτο ραντεβού.

Είναι επίσης σίγουρο ότι οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της Εθνικής ομάδας, που βλέπουν δύο σημαντικούς παίκτες να αποχωρούν. Και το θέμα δεν έχει να κάνει μόνο με την αποδυνάμωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος (που ούτως ή άλλως θα στερηθεί τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή), αλλά και με θέμα γοήτρου.

Και η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερο με δεδομένο ότι στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας όχι μόνο ξεκινά ουσιαστικά μια νέα εποχή (με τον Ηλία Ζούρο στο πάγκο), αλλά και παίζεται και κάτι πολύ σημαντικό: η συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Τα νέα δεδομένα

Η Εθνική ομάδα έχασε δύο ψηλούς που θα είχαν σημαντικό ρόλο. Για τη θέση "5" πλέον περιορίζονται οι τρεις παίκτες που έχουν απομείνει (Μπουρούσης, Κουφός και Βουγιούκας), ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν νέες κλήσεις είτε στο "5" (Μαυροειδής, Γλυνιαδάκης), είτε για τις θέσεις των φόργουορντ (Πατ Καλάθης ή Γιώργος Πρίντεζης).

Αν ο Σχορτσιανίτης δεν αλλάξει γνώμη και τα δεδομένα μείνουν ως έχουν το πρώτο ραντεβού θα γίνει παρουσία 14 παικτών και με πολλά... μαύρα σύννεφα γύρω από την ομάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ