ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρίντεζης: "Να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας"

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στην καλή χημεία που υπάρχει στην Εθνική Ανδρών, ενώ τόνισε ότι στόχος πλέον είναι να ανεβάσει σταδιακά η ομάδα ρυθμούς.

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται πλέον στο Βελιγράδι, όπου και αναμένεται να δώσει δύο δυνατά φιλικά με αντιπάλους το Μαυροβούνιο και την Σερβία. Το ευχάριστο, δε, είναι ότι ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μίσσας, έχει όλους τους πάικτες στην διάθεσή του, αφού επέστρεψε στην δράση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε αρχικά στα δύο πρώτα φιλικά που έγιναν στην Πάτρα με αντιπάλους την Ρουμανία και τη Μεγάλη Βρετανία, πριν αναφερθεί στην συνέχεια της προετοιμασίας.

" Στην Πάτρα απλά μπήκαμε σε αγωνιστικό ρυθμό, για το διάστημα που δουλεύαμε ήταν ό,τι έπρεπε αυτό το τουρνουά", τόνισε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να συμπληρώσει: "Σταδιακά πρέπει να ανεβαίνουν οι ρυθμοί και ήρθαμε εδώ για να προχωρήσουμε ένα βήμα. Είδαμε πολλά πράγματα από τα πρώτα δύο παιχνίδια, θετικά και αρνητικά όπως είναι λογικό για τόσο νωρίς στην προετοιμασία. Ήδη τα δουλέψαμε στη μία προπόνηση που κάναμε στην Αθήνα θα τα δουλέψουμε κι εδώ στις προπονήσεις πριν το πρώτο ματς και απέναντι στο Μαυροβούνιο αρχικά, αλλά κυρίως στη Σερβία που είναι ομάδα του ανώτατου επιπέδου, θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας".

Μιλώντας τέλος για την Εθνική Ανδρών και το βάθος που έχει ως ομάδα, ο Πρίντεζης δήλωσε: " Δεν είναι μυστικό ότι έχει πληρότητα και δυνατότητες η ομάδα, νομίζω ότι το έδειξε από την αρχή. Υπάρχει πλουραλισμός και ταλέντο, όπως φαίνεται υπάρχει και καλή χημεία και όρεξη απ' όλους μας να συνεχίσουμε έτσι. Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε αρκετούς και καλούς αγώνες μπροστά μας μέχρι το τέλος της προετοιμασίας και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε λεπτό για να πλησιάζουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ