ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρεμιέρα για τους έφηβους με την Τσεχία

Πρεμιέρα για τους έφηβους με την Τσεχία

Με όνειρα κι ελπίδες μπαίνει την Πέμπτη (18/7) στη μάχη της διάκρισης η εθνική εφήβων. Πρώτος αντίπαλος η Βοσνία στις 6.30μ.μ.

Ανοίγει την Πέμπτη (18/07/2013) η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων, που φέτος φιλοξενείται στη Λετονία.

Στην πρεμιέρα η Εθνική ομάδα, που βρίσκεται από την Τρίτη στο Βέντσπιλς, τίθεται αντιμέτωπη με την Τσεχία για τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του δευτέρου ομίλου:

Πέμπτη 18/08:

Ελλάδα-Τσεχία 18:45

Ρωσία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 21:00

Παρασκευή 19/08

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ελλάδα 18:30

Τσεχία-Ρωσία 20:45

Σάββατο 20/08

Ελλάδα-Ρωσία 16:15

Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Τσεχία 20:45

Οι υπόλοιποι όμιλοι:

Α’ Όμιλος: Λιθουανία, Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία.

Γ’ Όμιλος: Ιταλία, Ισπανία, Λετονία, Βουλγαρία.

Δ’ Όμιλος: Ουκρανία, Κροατία, Τουρκία, Αγγλία.

Το σύστημα διεξαγωγής:

Οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης σχηματίζοντας δύο νέα γκρουπ: το Ε’ όπου μετέχουν οι τρεις πρώτοι του Α’ και του Β’ ομίλου και το Στ’ όπου μετέχουν οι τρεις πρώτοι του Γ’ και του Δ’ ομίλου. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του Ε’ και του Στ’ παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου διεξάγονται νοκ άουτ χιαστί παιχνίδια (ο πρώτος του Ε’ με τον τέταρτο του Στ’, ο δεύτερος του Ε’ με τον τρίτο του Στ’, ο πρώτος του Στ’ με τον τέταρτο του Ε’ και ο δεύτερος του Στ’ με τον τρίτο του Ε’), ενώ ακολουθούν οι ημιτελικοί και ο τελικός για τους νικητές και οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 για τους ηττημένους.

Οι τέσσερις ομάδες που δεν προκρίθηκαν στην πρώτη φάση των ομίλων (οι τελευταίες σε Α’, Β’, Γ’ και Δ’ όμιλο) σχηματίζουν έναν όμιλο Ζ’, όπου αναμετρώνται μεταξύ τους. Εν συνεχεία και βάσει της κατάταξης που θα έχουν, θα αναμετρηθούν με τις τέσσερις ομάδες που δεν προκρίθηκαν στα προημιτελικά (τους πέμπτους και έκτους σε Ε’ και Στ’ όμιλο) διεκδικώντας τις θέσεις 9-16. Βάσει των αγώνων κατάταξης που θα γίνουν, οι τρεις τελευταίες ομάδες (14ος, 15ος και 16ος) υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ