ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Ισλανδία στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ η Εθνική

Με Ισλανδία στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ η Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η FIBA ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το Ευρωμπάσκετ του 2017, με την Εθνική μας ομάδα να κάνει πρεμιέρα κόντρα στην Ισλανδία στις 31 Αυγούστου.

Κόντρα στην Ισλανδία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο προσεχές Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ελλάδος όπως ανακοίνωσε επίσημα η FIBA, που έκανε γνωστό όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης από την φάση των Ομίλων μέχρι και την Τελική φάση.

Αναλυτικά: Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία στις 31 Αυγούστου για την πρώτη αγωνιστική. Την 1η Σεπτεμβρίου θα έχει ρεπό, όπως όλες οι ομάδες του Ομίλου. Ακολούθως, θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Γαλλία (2/9) και την Σλοβενία (3/9), θα έχει ρεπό στις 4 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα αντιμετωπίσει την (οικοδέσποινα) Φινλανδία (5/9) και την Πολωνία (6/9) για την τελευταία αγωνιστική του Ομίλου.

Θυμίζουμε ότι στο προσεχές Ευρωμπάσκετ υπάρχουν 4 Όμιλοι των 6 ομάδων, με τους 4 Όμιλους να διεξάγονται σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Φινλανδία - Α Όμιλος, Ισραήλ - Β' Ομιλος, Ρουμανία - Γ' Ομιλος, Τουρκία - Δ' Ομιλος) και την Ελλάδα να βρίσκεται στον πρώτο όμιλο.

Μετά από την πρώτη φάση ακολουθεί η φάση των 16, στην οποία προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου, με τις ομάδες του Α' Ομίλου να διασταυρώνονται με αυτές του Β' Ομίλου και αυτές του Γ' Ομίλου με αυτές του Δ' Ομίλου, για να φτάσουμε τελικά στην προημιτελική φάση και ακολούθως τα ημιτελικά της διοργάνωσης και τον Τελικό, που θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ