ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Λύμουρα: "Ήμασταν καλύτερες"

Λύμουρα: "Ήμασταν καλύτερες"
INTIME SPORTS

Για το Ισραήλ αναχώρησε η Εθνική Γυναικών, όπου την Τρίτη (18/06) θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε για το Ισραήλ, όπου την Τρίτη (18/06) θα αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τς χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Για το Ισραήλ αναχωρεί απόψε η εθνική γυναικών όπου την Τρίτη το βράδυ (8μ.μ.) στην πόλη Ράμλα θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα με το Ισραήλ για την πρόκριση στον «τελικό» των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει σαν στόχο να υπερασπίσει τη νίκη του με 69-57 που πέτυχε χθες Σάββατο στο κλειστό της Εργάνης στο Βύρωνα.

Η Λολίτα Λυμουρα μιλώντας για την προσπάθεια της εθνικής ανέφερε χαρακτηριστικά… «Φάνηκε και στα 40 λεπτά ότι ήμασταν καλύτερες, αλλά μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Έχουμε ένα ακόμα «ημίχρονο» που πρέπει να παίξουμε με πάθος και συγκέντρωση. Επειδή μετράει η ουσία και όχι οι εντυπώσεις δεν πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί οι διαφορές χάνονται και κερδίζονται με ευκολία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη».

Η Ζωή Δημητράκου που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και χθες δεν αγωνίστηκε θα είναι παρούσα στον επαναληπτικό της Τρίτης με το Ισραήλ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ