ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Κόπηκαν" οι Βουγιούκας, Σαρικόπουλος

"Κόπηκαν" οι Βουγιούκας, Σαρικόπουλος
INTIME SPORTS

Οι Ίαν Βουγιούκας και Ζήσης Σαρικόπουλος ήταν οι δύο παίκτες που "κόπηκαν" από τον Ηλία Ζούρο, εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας της Εθνικής

Ο Ηλίας Ζούρος άφησε τον Ίαν Βουγιούκα εκτός συνέχειας της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας.

Πάντως, στην ανακοίνωση της ΕΟΚ, δεν διευκρινίζεται αν ο σέντερ του Παναθηναϊκού κόπηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ή όχι. Μαζί του "κόπηκε" και ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Οι δύο επόμενοι παίκτες που τελικά μείνουν εκτός τελικής 12άδας αναμένεται να είναι ο Βασίλης Καββαδάς και ένας εκ των Μάντζαρη-Σλούκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το Προολυμπιακό Τουρνουά με 14 παίκτες. Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Ζήσης Σαρικόπουλος αποχαιρέτησαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σήμερα.

Ο Αντώνης Φώτσης, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νίκος Ζήσης, αναμένονται στην Ελλάδα, απόψε οι δύο πρώτοι και αύριο ο τρίτος".

Ζούρος: Θέμα τακτικής

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για το "κόψιμο" Βουγιούκα: " Έγινε καθαρά για λόγους τακτικής. Ο Ιαν είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας, αλλά εν όψει των αγώνων που έρχονται έχουμε επιλέξει συγκεκριμένα σχήματα σε σχέση με αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, αλλά και σε σχέση με τους αντιπάλους μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ