ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κατσικάρης: "Κρατάμε τη συγκέντρωση"

Κατσικάρης: "Κρατάμε τη συγκέντρωση"

Ικανοποιημένος ο Φώτης Κατσικάρης για τη νίκη της Εθνικής κόντρα στη Σενεγάλη και για τη συγκέντρωση που έδειξαν οι διεθνείς μας.

Αποστολή στην Ισπανία, Γιάννης Φιλέρης

Ο τεχνικός της Εθνικής, Φώτης Κατσικάρης μίλησε για τη νίκη επί της Εθνικής, τονίζοντας πώς το σημαντικό ήταν ότι οι διεθνείς μας άρχισαν με συγκέντρωση την διοργάνωση.

" Αυτό που θέλαμε το κάναμε. Δηλαδή, να ξεκινήσουμε δυνατά, να μη δώσουμε χώρους και να έχουμε εύκολο καλάθι. Ξέραμε ότι αν περνούσαμε μπροστά στο σκορ η Σενεγάλη δεν θα μπορούσε να μας ακολουθήσει. Είναι μεν αθλητική ομάδα, έχει καλούς παίκτες, αλλά της λείπουν οι παραστάσεις από μεγάλα ματς. Κρατάμε την συγκέντρωσή που δείξαμε και σίγουρα την άμυνά μας. Αύριο με τις Φιλιππίνες υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το προσέξουμε όπως και το σημερινό. Είδαμε πολύ καλά τι πήγε να πάθει η Κροατία".

Όπως έλεγε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι Φιλιππίνες θα μας πάνε ... αρκετά χρόνια πίσω. Όταν έπαιζαν τέσσερις κοντοί και ένας ψηλός. Κοντοί, αλλά παραλίγο θαυματουργοί με την Κροατία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ