ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καραμαλέγκος: ''Μια ομάδα γεμάτη μαχητές!''

Καραμαλέγκος: ''Μια ομάδα γεμάτη μαχητές!''

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος έχει τεθεί εκτός Eurobasket Νέων αφού ταλαιπωρείται από κάταγμα στο μετατάρσιο ωστόσο έδωσε τις ευχές του στους συμπαίκτες του για την ''περιπέτεια'' που ξεκινά μεθαύριο στο Ηράκλειο.

Ο νεαρός γκαρντ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού τραυματίστηκε στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων Ανδρών. Η διάγνωση; Κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, που τον αφήνει εκτός Eurobasket που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες (8-20/07) στην Κρήτη.

Ο Καραμαλέγκος έστειλε το μήνυμά του στον Κώστα Μίσσα και τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι το μυαλό και η καρδιά του βρίσκονται στην Κρήτη.

''Δυστυχώς φέτος ένας τραυματισμός δεν μου επέτρεψε να παλέψω μαζί με τα άλλα παιδιά για το εθνόσημο. Θέλω όμως να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές καλή τύχη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είναι μια ομάδα γεμάτη μαχητές. Θα το δείξουν και στην Κρήτη.

Κόουτς Μίσσα, κόουτς Ελευθεριάδη, Γιώργο, Πάρη, Μιχάλη, Αλέξανδρε, Δημήτρη, Γιάννη, Μιχάλη, Στέλιο, Λευτέρη, Ιωάννη, Δημήτρη, Ανδρέα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί σας. Κάντε μας υπερήφανους''.

Η πρώτη φάση θα βρει την Ελλάδα να αντιμετωπίζει τη Λιθουανία (8/7), τη Λετονία (9/7), την Ουγγαρία (10/7) και τη Μεγάλη Βρετανία (11/7), στο πλαίσιο του α' ομίλου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ