ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καϊμακόγλου: "Είμαι σκληρό καρύδι"

Καϊμακόγλου: "Είμαι σκληρό καρύδι"
INTIME SPORTS

Για τον τραυματισμό του, αλλά και την πρόοδο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησε για τον τραυματισμό του, όπως και για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στην ΕΟΚ:

Για τον τραυματισμό του: " Είμαι σκληρό καρύδι. Έτσι λένε οι περισσότεροι, οπότε αντέχω. Και όσο αντέχω θα είμαι εδώ να σας κουράζω και εσάς".

Για τα λάθη που "κόστισαν" τις ήττες στη Γερμανία: " Νομίζω δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στα φιλικά, συνήθως ήμασταν οι πρωταθλητές των φιλικών, αλλά στο τέλος δεν είχαμε τα αποτελέσματα που όλοι θέλαμε. Ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεσκεπαστούν αυτά που δεν κάνουμε καλά, στο χέρι μας είναι να βελτιωθούμε. Καταλάβαμε ότι η άμυνα μας, δεν είναι στα επίπεδα που θέλουμε και ατομικά και ομαδικά και νομίζω ότι το να είσαι φαβορί, που μας έχουν χρίσει τα πρακτορεία, αποδεικνύεται με πράξεις και όχι με λόγια".

Για αν υπάρχει χρόνος βελτίωσης: " Κάθε καλοκαίρι πιέζει ο χρόνος. το θέμα είναι ότι αν βρισκόμαστε τώρα στο 3, με άριστα το δέκα, μετά το Ακρόπολις πρέπει να ήμαστε στο 5,5 και όταν θα φύγουμε για Σλοβενία να ήμαστε στο 6 και μέσα στο τουρνουά να πιάσουμε σταδιακά, αν μπορούμε το 10. Πιστεύω ότι από την επόμενη βδομάδα που θα καταλήξουν και οι επιλογές στην αποστολή, θα φύγει και το άγχος. Υπάρχει ανισορροπία και λόγω ότι όλοι προσπαθούν να δείξουν το κάτι παραπάνω".

Για το αν υπάρχει άγχος: " Φυσικά, όταν θες να πετύχεις και να πας ψηλά, περνάνε πολλά συναισθήματα από μέσα σου. Και άγχος και λύπη και χαρά και όλα και νομίζω πως μπορούμε να τα κοντρολάρουμε. Είμαστε επαγγελματίες, όλοι έχουμε περάσει από μεγάλες ομάδες και αυτά τα συναιθήματα μπορούμε να τα μετατρέπουμε σε κίνητρο για να καταφέρουμε κάτι καλό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ