ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ήττα για την Εθνική Εφήβων, από την Κροατία

Ήττα για την Εθνική Εφήβων, από την Κροατία

Η Εθνική Εφήβων ηττήθηκε στο Ντουμπρόβνικ από την Κροατία (84-80), στα πλαίσια της τελευταίας ημέρας του Διεθνούς Τουρνουά που διοργανώνει η "χρβάτσκα". Παρών -για πρώτη φορά- ο Θωμάς Κώττας. Φόβοι για ζημιά του Λόβρο Ματζάλιν, που τραυματίστηκε.

Ακόμη μία ήττα γνώρισε η Εθνική Εφήβων στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κρήτης (από 27/6 έως 5/7). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα "λύγισε" στο Ντουμπρόβνικ από την Κροατία (84-80), για την τελευταία ημέρα του Διεθνούς Τουρνουά που διοργανώνεται στην πόλη.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου, με τους οικοδεσπότες όμως να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος της αναμέτρησης. Αν και μετά από αυτή, άρχισαν να αγχώνονται. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον τραυματισμό του Λόβρο Ματζάλιν, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να χάσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, λόγω κατάγματος σε δάχτυλο του χεριού του -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τραυματισμού του.

Για να επιστρέψουμε στα του αγώνα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (22π.) και ο Δημήτρης Σταμάτης (21π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της "γαλανόλευκης", την ώρα που η "χρβάτσκα" στηρίχθηκε στους Νίκολα Σλάβιτσα (20π.) και Άντε Ζίζιτς (19π.).

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 32-41, 54-58, 80-84.

Ελλάδα: Τολιόπουλος 7, Λούντζης 10, Μουράτος, Τσαλμπούρης 1, Μήτογλου 4, Σκουλίδας 6, Σταμάτης 21, Παπαγιάννης 5, Χαραλαμπόπουλος 22, Κώττας 4.

Κροατία: Μαϊτσούνιτς 6, Μπαντζίμ 3, Μπόζιτς 3, Βράνιες 3, Σλάβιτσα 20, Μάτζαλιν, Μπέντερ 4, Ζίζιτς 19, Αράποβιτς 9, Φίλιποβιτς 13, Ζούμπατς 4.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ