ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η αλήθεια με Ιτούδη

Η αλήθεια με Ιτούδη

Η ΤΣΣΚΑ θα απαντήσει στην ΕΟΚ το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα για τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο,τι ίσχυε χθες (11/02) ισχύει μέχρι τώρα. Και τα ποσταρίσματα από τη Ρωσία, δεν περιλαμβάνουν κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Πολλά και διάφορα έχουν γραφτεί από το μεσημέρι της Παρασκευής (10/02), που το Sport24.gr αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη θέση του προπονητή της Εθνικής. Και η μόνη αλήθεια τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι η ελληνική ομοσπονδία περιμένει την απάντηση της ΤΣΣΚΑ, κάτι που θα γίνει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (13/02).

Ο Δημήτρης Ιτούδης συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΕΟΚ και εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής, όμως ξεκαθάρισε πως τα πράγματα δεν εξαρτώνται από τον ίδιο. Για να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πρέπει να δώσει το ΟΚ η ΤΣΣΚΑ κι αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Για την ακρίβεια είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και μην ξεχνάμε ότι από την επόμενη σεζόν, η Εθνική θα έχει υποχρεώσεις και μεσούσης της σεζόν λόγω προκριματικών.

Εξέλιξη, λοιπόν, το Σάββατο (11/02) δεν υπήρχε, η κατάσταση έχει όπως ακριβώς σας την περιέγραψε εις διπλούν το Sport24.gr από τα δύο ρεπορτάζ της Παρασκευής (10/02). Ο Ααρον Τζάκσον έβαλε... φιτίλι με τα συγχαρητήρια στον Ιτούδη , αλλά δεν το έκανε βάσει πληροφορίας, αλλά γιατί απλά του αρέσει να ποστάρει στο twitter. Λίγο μετά - κι αφού έγινε σχετικός χαμός στη Μόσχα - το κατέβασε. Ο δε Ρώσος δημοσιογράφος έγραψε για άρνηση του Ιτούδη , αλλά αυτό δεν ισχύει διότι ο Ιτούδης θέλει να αναλάβει την Εθνική.

Το "όχι" αν είναι, θα το πει η ΤΣΣΚΑ και θα έχει αποδέκτες και την ελληνική ομοσπονδία και τον ίδιο τον προπονητή. Κι την τελική της απάντηση θα την μάθουμε μέχρι τη Δευτέρα. Ίσως και νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ιτούδης σε πρώτο πλάνο για την Εθνική
Pick n Pop: Φάκελος "προπονητής Εθνικής ομάδας" και αποκάλυψη
Ο Άαρον Τζάκσον συνεχάρη τον Ιτούδη για την Εθνική Ελλάδας!
Νέο tweet από Ρωσία για Ιτούδη και Εθνική
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ