ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έξι οι απόντες για τον Ζούρο

Έξι οι απόντες για τον Ζούρο
INTIME SPORTS

Αντί να μειώνονται τα προβλήματα, αυξάνονται στην Εθνική, με τον Ηλία Ζούρο να στερείται τις υπηρεσίες 6 παικτών στην προπόνηση της Πέμπτης (21/6)

Νοσοκομείο θυμίζει η Εθνική ομάδα, καθώς όχι ένας, ούτε δύο αλλά 6 παίκτες έμειναν εκτός προπόνησης την Πέμπτη το πρωί "δένοντας" τα χέρια του Ηλία Ζούρου, λίγες ώρες πριν η αποστολή αναχωρήσει για τη Βραζιλία.

Δεν έφτανε που ο χρόνος ήταν αντίπαλος για την Εθνική μας, πλέον είναι οι τραυματισμοί που δεν επέτρεψαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να κάνει μία καλή προπόνηση που ήταν και η τελευταία επί ελληνικού εδάφους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνεται ένα σφίξιμο στη γάμπα και προτιμήθηκε και σήμερα να μην προπονηθεί. Ο Μάικ Μπράμος πήρε εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι από το νοσοκομείο Metropolitan, καθώς παρέμεινε για παρακολούθηση μετά τις έντονες ενοχλήσεις στο στομάχι. Ενοχλήσεις στο στομάχι είχαν επίσης οι Κώστας Βασιλειάδης και Βασίλης Καββαδάς.

Ο Αντώνης Φώτσης (διάστρεμμα) έδωσε το «παρών» στην προπόνηση, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κώστας Καϊμακόγλου, έδειξε να ξεπερνά το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο, που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.

Πάντως, το θετικό ήταν ότι οι Νίκος Ζήσης και Γιάννης Μπουρούσης έδωσαν το παρών στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ, οι διεθνείς πέρασαν κι από τον καθιερωμένο έλεγχο αντιντόπινγκ από το ΕΣΚΑΝ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ