ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δικαιουλάκος: "Στο Ισραήλ για να νικήσουμε"

Δικαιουλάκος: "Στο Ισραήλ για να νικήσουμε"

Διαβάστε τι είπαν μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής γυναικών με το Ισραήλ ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζώρτζης Δικαιουλάκος και η Όλγα Χατζηνικολάου

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής γυναικών με το Ισραήλ που βρήκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να νικάει με 69-57, μίλησε για την προσπάθεια της ερχόμενης Τρίτης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ζήτησε από τις παίκτριες του να μην υπερασπιστούν το +12 στο επόμενο παιχνίδι, αλλά να προσπαθήσουν να νικήσουν εκ νέου.

"Κερδίσαμε μία πολύ σκληρή ομάδα.Παρότι ερχόμαστε από το σοκ της απώλειας της Δημητράκου, στο α’ μέρος παίξαμε το τέλειο μπάσκετ", σχολίασε ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και συμπλήρωσε:

"Περιμέναμε όμως ότι δεν θα συνεχιζόταν έτσι το παιχνίδι, γιατί όπως είπαμε το Ισραήλ είναι σκληρή ομάδα. Μας μπέρδεψαν στο β΄ μέρος και είναι και δική μας ευθύνη, γιατί σταματήσαμε να προσέχουμε τις λεπτομέρειες στοπαιχνίδι μας. Ευελπιστούμε ότι δεν θα πάμε στο Ισραήλ για να υπερασπιστούμε τη διαφορά, αλλά για να νικήσουμε".

Η Όλγα Χατζηνικολάου από την πλευρά της επισήμανε: "Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη για εμάς. Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε το προβάδισμα σε αυτή τη διπλή αναμέτρηση. Στο α’ μέρος τα κάναμε όλα καλά, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαν όμως όπως τα περιμέναμε τα πράγματα. Κοιτάμε πλέον τον επαναληπτικό. Θα πρέπει να παίξουμε με πάθος και συγκέντρωση για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ