ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Αποκαλύπτεται" χωρίς Γιάννη η Εθνική Ανδρών

MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ανδρών θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της σήμερα (7/8, 21:00) στο φιλικό με την Ρουμανία στο πλαίσιο του τουρνουά της Πάτρας. Δεν θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Καλή η θεωρία, αλλά τώρα ήρθε η ώρα και για πράξεις. Έπειτα από πολλές ώρες προπόνησης, η Εθνική Ανδρών θα δώσει σήμερα (7/8, 21:00, LIVE Blog από το Sport24) το πρώτο φιλικό της ενόψει της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ, με αντίπαλο την Ρουμανία.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής, Κώστας Μίσσας, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες. Θα έχει όμως όλους τους υπόλοιπους 14 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Νίκος Παππάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Μπόγρης.

Μένει τώρα να φανεί ποια θα είναι η 12αδα που θα παρατάξει ο Κώστας Μίσσας σε αυτό το πρώτο φιλικό και κατά πόσο αυτή θα μπορεί - τηρουμένων των αναλογιών, αφού απουσιάζει ο Γιάννης - να είναι ενδεικτική των προθέσεών του ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ