ΕΣΚΑ

Η ΕΣΚΑ βράβευσε τον Μάντζαρη

Η ΕΣΚΑ βράβευσε τον Μάντζαρη
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βραβεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας από την ΕΣΚΑ, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης

Ακόμη μια διάκριση για τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού βραβεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) από την ΕΣΚΑ με αφορμή τα περσινά του κατορθώματα με τους Πειραιώτες.

Ο 22χρονος γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος άρχισε το μπάσκετ από τα αναπτυξιακά προγράμματα της ΕΣΚΑ και έτσι η Ένωση, από όπου ο Έλληνας γκαρντ ξεκίνησε, τον τίμησε το απόγευμα της Δευτέρας (7/1) στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΣΚΑ.

Στις δηλώσεις του, ο Βαγγέλης Μάντζαρης υποστήριξε: "Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα αυτή εδώ η βράβευση για δύο λόγους. Ξεκίνησα το μπάσκετ από εδώ.

Είναι αλήθεια πως έχω βραβευτεί πολλές φορές από την ΕΣΚΑ ως μέλος ομάδων μικρότερων κατηγοριών όπως Παίδων και Εφήβων και ξυπνάει για εμένα ευχάριστες αναμνήσεις η παρουσία μου εδώ. Βλέπω επίσης πως η αίθουσα είναι γεμάτη, κάτι που σημαίνει, και το εύχομαι, στο μέλλον να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα".

Τον Βαγγέλη Μάντζαρη βράβευσε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος ο οποίος επισήμανε: "Ο ποιητής γράφει πως “ίσκιος είναι το γρήγορο πέρασμα των πουλιών”. Πέρασε ένας χρόνος, όπου πέρσι ήμασταν και πάλι εδώ και ξαφνικά φτάσαμε εδώ, στο τώρα.

Τόσο γρήγορα, τόσο απλά. Για να τιμήσουμε τους πρωτεργάτες του αθλήματος. Και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Βλέπω παιδιά που ξεκίνησαν από εδώ να στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες και είναι πολύ ευχάριστο αυτό. Και βλέπω με ιδιαίτερη χαρά πως ένα παιδί του αθηναϊκού μπάσκετ προοδεύει, ένα παιδί όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ