ΕΣΑΚΕ

Ράιτ: "Θέλαμε επιστροφή στις νίκες"

Ράιτ: "Θέλαμε επιστροφή στις νίκες"
INTIME SPORTS

Το Ρέθυμνο επέστρεψε στις νίκες με τη βοήθεια του Λαμάρ Ράιτ ο οποίος αναδείχθηκε για 4η φορά φέτος MVP της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα

Τι κι αν ο Κόμματος συγκέντρωσε 42 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ο Λαμάρ Ράιτ ήταν εκείνος που αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά φέτος MVP του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος Αμερικανός σημείωσε 16 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ και έκλεψε άλλες τόσες φορές τη μπάλα σε 31 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας έτσι το Ρέθυμνο στη νίκη με 71-67 επί του Ηλυσιακού.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Λαμάρ Ράιτ ξεκαθάρισε πως ήταν πολύ σημαντικό που η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα σε ματς εκτός έδρας, ενώ επανέλαβε πως ο 4ος φετινός του τίτλος ανήκει και στους συμπαίκτες του.

"Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό ήταν πολύ δύσκολο και δυνατό. Καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Καβάλα και τα καταφέραμε", υπογράμμισε ο Ράιτ και συμπλήρωσε:

"Σχετικά με τον τίτλο του MVP, έχω τονίσει ξανά πως είναι ομαδικός τίτλος. Όλη η ομάδα προσπαθεί πάρα πολύ και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου κατέκτησα αυτό το βραβείο. Στα τελευταία λεπτά πήρε προσπάθειες και βρήκε τον στόχο. Αυτή ήταν και η 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα που αναδεικνύομαι MVP και αυτό το γεγονός είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μου, αλλά και για την πόλη του Ρεθύμνου γενικότερα".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ