ΕΣΑΚΕ

"Όχι" στο άρθρο 22 από ΕΣΑΚΕ

"Όχι" στο άρθρο 22 από ΕΣΑΚΕ
INTIME SPORTS

Αρνητικά ήταν τα μέλη του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ στην ψήφιση του άρθρου 22 του νέου αθλητικού νομοσχεδίου που θέλουν τις λίγκες να υπάγονται στις εθνικές ομοσπονδίες

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ στην ψήφιση του άρθρου 22, του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης κατήγγειλε μονομερείς μεθοδεύσεις εναντίον του Συνδέσμου, που ενδέχεται να τινάξουν το επαγγελματικό μπάσκετ στον αέρα, ενώ κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. σχολίασε:

"χωρίς να μιλήσει ποτέ με τον ΕΣΑΚΕ, καλώντας διάλογο και χωρίς να 'χει γνώση επί του επαγγελματικού μπάσκετ, εισηγείται κάτι που θα αποδειχθεί καταστροφικό, αν ψηφιστεί".

Κι αυτό γιατί το άρθρο 22 του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, που προωθεί προς ψήφιση ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης προτείνει οι λίγκες να υπάγονται από εδώ και στο εξής στις εθνικές ομοσπονδίες.

Ο προβληματισμός των μελών του ΕΣΑΚΕ έχει να κάνει κυρίως με τη στάση του Υφυπουργού, κ. Γιώργου Νικητιάδη, ο οποίος δείχνει να αγνοεί την υπόσταση του ΕΣΑΚΕ και αναμένεται να πυρπολήσει το οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ με την ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου.

Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της ρύθμισης των χρεών που ταλανίζουν τις ΚΑΕ, τo ΔΣ του ΕΣΑΚΕ προχώρησε στη σύσταση επιτροπής που θα ασχοληθεί με αυτό διεξοδικά το επόμενο διάστημα.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ