ΕΣΑΚΕ

MVP της 13ης αγωνιστικής Πρίντεζης και Ράιτ

MVP της 13ης αγωνιστικής Πρίντεζης και Ράιτ
INTIME SPORTS

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ μοιράστηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης του Ολυμπιακού και Λαμάρ Ράιτ του Ρεθύμνου

Ο Γιώργος Πρίντεζης οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Ηλυσιακού με 77-73, όμως άλλος ένας παίκτης ήταν ο μεγάλος ο πρωταγωνιστής της αγωνιστικής. Ο λόγος για τον Λαμάρ Ράιτ που ενίσχυσε με 16 πόντους το Ρέθυμνο στην εκτός έδρας νίκη με 79-67 επί του ΚΑΟΔ.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε... σκούρα κόντρα στον Ηλυσιακό, ωστόσο για να φτάσει στην τελική επικράτηση έπρεπε αφενός να πραγματοποιήσει μεγάλη εμφάνιση ο Πρίντεζης και αφετέρου να πατήσει παρκέ ο ανέτοιμος αλλά "μπαρουτοκαπνισμένος" Σπανούλης.

Τελικά, ο Γιώργος Πρίντεζης με τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, ένα μόλις λάθος και τρεις ασίστ. Τα ποσοστά του ήταν για όσκαρ καθώς είχε το απόλυτο στα δίποντα (8/8), αστόχησε σε δύο τρίποντα και είχε 4/5 ελεύθερες βολές.

Με βάση όλα αυτά που έκανε στο παρκέ, οδήγησε τον Ολυμπιακός στη νίκη επί του Ηλυσιακού, έχοντας συγκεντρώσει 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ίδιους βαθμούς (30) είχε και ο Λαμάρ Ράιτ ο οποίος πέτυχε 16 πόντους στη νίκη του Ρεθύμνου, έχοντας 7/10 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 2/5 βολές, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ, κέρδισε 5 φάουλ, έκανε 3 κλεψίματα κι έδωσε 8 ασίστ, φλερτάροντας με το τριπλ νταμπλ!

Δικαίως λοιπόν, μοιράστηκε τον τίτλο του MVP μαζί με τον Πρίντεζη, έστω κι αν τελικά οι Κρητικοί έφτασαν πιο εύκολα στην τελική επικράτηση.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ