ΕΣΑΚΕ

Μαγκουνής: "Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση"

Μαγκουνής: "Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση"
INTIME SPORTS

Ο τίτλος του MVP της 18ης αγωνιστικής δε συγκινεί ιδιαίτερα τον Σπύρο Μαγκουνή ο οποίος τόνισε πως για να πετύχει τους στόχους της η Ελευσίνα θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση

Η εξαιρετική εμφάνιση του Σπύρου Μαγκουνή στο παιχνίδι του Πανελευσινιακού με αντίπαλο το Ρέθυμνο, ήταν καθοριστική και επιβραβεύτηκε με την κατάκτηση του MVP της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο 28χρονος φόργουορντ πέτυχε 21 πόντους με 3/3 βολές, 5/5 τρίποντα, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ κι έκλεψε μία φορά τη μπάλα. Στα πλην του μόνο ένα λάθος.

Στις δηλώσεις του, στον ΕΣΑΚΕ, ο Σπύρος Μαγκουνής τόνισε: "Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Σίγουρα όλο αυτό γίνεται μέσω της ομαδικής δουλειάς. Δεν έχει σημασία ποιος παίκτης της ομάδας βγαίνει MVP.

Είχαμε αρκετούς παίκτες, με πολύ καλή αξιολόγηση στο παιχνίδι. Κάτι που δείχνει πως ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο β' ημίχρονο. Παίξαμε όπως πρέπει να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι που έπεται, γιατί από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση, για να τα καταφέρουμε και στο τέλος να είμαστε όλοι χαμογελαστοί".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ