ΕΣΑΚΕ

Φαγιέ: "Μεγάλη μου τιμή ο τίτλος του MVP"

Φαγιέ: "Μεγάλη μου τιμή ο τίτλος του MVP"
INTIME SPORTS

Ο Μουχάμεντ Φαγιέ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 12η αγωνιστικής και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το βραβείο, καθώς "χωρίς αυτούς θα είχε καταλήξει στα χέρια κάποιου άλλου"

Τον τίτλο του MVP της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ πήρε ο Μουχάμεντ Φαγιέ του Ικάρου, όντας καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού.

Σε σχεδόν 32 λεπτά συμμετοχής, ο Φαγιέ πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 2 τάπες, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

"Η ανάδειξή μου ως MVP αποτελεί μεγάλη τιμή γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Είναι σημαντικό λοιπόν να είσαι ο καλύτερος έστω και για μία αγωνιστική", υπογράμμισε ο Σενεγαλέζος φόργουορντ του Ικάρου και πρόσθεσε:

"Το πρώτο και πιο ουσιώδες είναι ότι η ομάδα κατάφερε να δώσει τέλος στο σερί των ηττών και εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βάλω ένα λιθαράκι. Μπορεί να ακούγεται... βαρετά επαναλαμβανόμενο, ωστόσο τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν μαχόμασταν όλοι μαζί σαν ομάδα.

Οφείλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς το βραβείο θα είχε καταλήξει στα χέρια κάποιου άλλου".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ