Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βορράς: Με Πιερικό οι Μαχητές, εκτός έδρας αποστολή για Προμηθέα

Βορράς: Με Πιερικό οι Μαχητές, εκτός έδρας αποστολή για Προμηθέα

Η 16η αγωνιστική του βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής πλησιάζει και μέσα από το Sport24.gr έχετε την ευκαιρία να δείτε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα οι Μαχητές Δόξας Πεύκων υποδέχονται τον Πιερικό, θέλοντας να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ ο Προμηθέας Πατρών ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το Ανατόλια.

Η αγωνιστική (16η, 8/2)

Πευκοχώρι - ΧΑΝΘ

Αίας Ευόσμου - Άργος Ορεστικό

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος

Ανατόλια - Προμηθέας Πατρών

Στρατώνι - Φοίνικας Λάρισας

Ασπίδα Ξάνθης - Τιτάνες Παλαμά

Αργοναύτης - Κομοτηνή

Πευκοχώρι - ΧΑΝΘ

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει το Πευκοχώρι. Η ομάδα του Πλατή, μετά την ήττα στην Καστοριά από το Άργος Ορεστικό, υποδέχετια τη Χανθ, θέλοντας να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Προβλήματα δεν υπάρχουν σε καμία από τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές να έχουν όλα τα "όπλα" στη φαρέτρα τους.

Αίας Ευόσμου - Άργος Ορεστικό

Με φόρα, μετά τη νίκη απέναντι στο Πευκοχώρι, το Άργος Ορεστικό ταξιδεύει στον Εύοσμο για να αντιμετωπίσει τον Αίαντα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις και γι αυτό θέλουν να περάσουν και από το κλειστό του Ευόσμου. Από την άλλη πλευρά, ο Αίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να εξασφαλίσει -σε μεγάλο βαθμό- την παραμονή στην κατηγορία. Και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πλήρης.

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος

Νίκη για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι θέλουν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων. Το συγκρότημα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη υποδέχεται τον Πιερικό και φιλοδοξεί να φτάσει στην 15η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Για να το πετύχει αυτό, μάλιστα, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα από τη Πιερία θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στους πρωτοπόρους.

Ανατόλια - Προμηθέας Πατρών

Με φόρα, μετά τη νίκη επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων, ο Προμηθέας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει το Ανατόλια. Ο Μάκης Γιατράς το τελευταίο διάστημα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ παρά το χτύπημα που δέχτηκε ο Νίκος Πέττας στο παιχνίδι με τους Μαχητές, θα δώσει κανονικά το "παρών". Όσον αφορά το στρατόπεδο των γηπεδούχων, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Στρατώνι - Φοίνικας Λάρισας

Να ξεφύγει μια και καλή από τη ζώνη του υποβιβασμού θέλει το Στρατώνι. Οι παίκτες του Νικολαϊδη υποδέχονται τον Φοίνικα Λάρισας, ο οποίος έχασε έδαφος μετά την εντός έδρας ήττα από το Ανατόλια (71-76). Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στα δύο στρατόπεδα

Ασπίδα Ξάνθης - Τιτάνες Παλαμά

Δίχως περιθώρια για απώλειες η Ασπίδα Ξάνθης υποδέχεται τους Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική "ανάσα" και στο έργο τους αυτό θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα από τα Τρίκαλα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και για να το πετύχει αυτό θα αγωνιστεί πλήρης.

Αργοναύτης - Κομοτηνή

Με στόχο να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, ο Αργοναύτης υποδέχεται την ουραγό Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στους 23 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να "σκαρφαλώσουν" ακόμα ψηλότερα. Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στην Κομοτηνή. Οι Θρακιώτες παίζουν ένα από τα τελευταία τους "χαρτιά" για παραμονή, αν και οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Αμφότερες οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες)

1. Μαχητές Δόξας Πεύκων 29

2. Προμηθέας Πατρών 28

3. Άργος Ορεστικό 25

4. Πευκοχώρι 24

5. Φοίνικας Λάρισας 23

6. Πιερικός Αρχέλαος 23

7. Ανατόλια 23

8. Αργοναύτης 23

9. Τιτάνες Παλαμά 22

10. Στρατώνι 21

11. Αίας Ευόσμου 21

12. Ασπίδα Ξάνθης 18

13. ΧΑΝΘ 17

14. Κομοτηνή 16

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ