Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τουρνουά του Ιωνικού Νικαίας

Το τουρνουά του Ιωνικού Νικαίας

Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο "Πλάτων" με σύνθημα "Δώσε πάσα στον αθλητισμό".

Το τουρνουά του Ιωνικού Νίκαιας έχει γίνει πια θεσμός στα μπασκετικά δρώμενα και αποτελεί πόλο έλξης για τις ομάδες. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 5ου Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο "Πλάτων.

Η ενημέρωση του Ιωνικού Νικαίας

"Ο Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ανακοινώνει την διοργάνωση του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο "Ο ΠΛΑΤΩΝ". Το τουρνουά του Ιωνικού Νίκαιας έχει γίνει πια θεσμός στα μπασκετικά δρώμενα, και αποτελεί πόλο έλξης για τις ομάδες.

Σκοπός του τουρνουά, είναι να απολαμβάνουν τα παιδιά την χαρά του παιχνιδιού, αναπτύσσοντας αρχές όπως η ευγενής άμιλλα και ο υγιής ανταγωνισμός, με αθλητικό πνεύμα και αγάπη για το άθλημα.

Στόχος του τουρνουά, είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, ώστε από τις ακαδημίες να βγαίνουν κυρίως καλοί φίλαθλοι και όσο το δυνατό καλύτεροι αθλητές, για να είναι πάντα κοντά στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Σύνθημα λοιπόν του τουρνουά είναι "ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ".

Αθλητές, γονείς και φίλοι του μπάσκετ, ελάτε να απολαύσετε υπέροχους αγώνες και να ενισχύσετε τις ομάδες σας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων.

Καλή επιτυχία σε όλους"

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ