Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος εποχής για Αγγελόπουλο

Τέλος εποχής για Αγγελόπουλο
INTIME SPORTS

Η εποχή "Δημήτρης Αγγελόπουλος" ολοκληρώθηκε και τυπικά για τον Ίκαρο Καλλιθέας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα. Γυρίζει σελίδα ο αθηναϊκός σύλλογος, κάνοντας μία νέα αρχή.

Οι φορές που ο Δημήτρης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Ίκαρο Καλλιθέας είναι πολλές. Κάθε φορά προέκυπτε όμως κάτι που τον κρατούσε κοντά στον σύλλογο. Πλέον όμως, μπήκε οριστικά τέλος στη θητεία του έμπειρου παράγοντα με τα κοινά της αθηναϊκής ομάδας.

" Mετά την δεδομένη αποστασιοποίηση του Δ. Αγγελόπουλου από το αθλητικό τμήμα του Ικάρου και την ενασχολησή του μόνο με τά πολιτιστικά δρώμενα του συλλόγου πολύ σύντομα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες θα εκλεγεί η εξαμελής Διοικούσα Επιτροπή του Μπάσκετ η οποία θα ειναι μερος της διευρημένης Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας μέσω της σελίδας του στο Facebook, ενημερώνοντας για την επόμενη μέρα, σε διοικητικό επίπεδο.

Έτσι κι αλλιώς πάντως, έμοιαζε σαφές πως ο μέχρι πρότινος διοικητικός ηγέτης των Καλλιθεατών είχε αποστασιοποιηθεί. Γι αυτό και η ομάδα μετακόμισε πέρσι (2013-14) στη Χαλκίδα, όπου ανέλαβαν τοπικοί επιχειρηματίες το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ, για να κρατηθεί η ομάδα στη ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Δίχως όμως, αποτέλεσμα, αφού ήρθε ο υποβιβασμός στην Α2 κατηγορία.

Κι από εκεί η οικειοθελής αποχώρηση με προορισμό τη Β' Εθνική, όπου αγωνίζεται φέτος η ομάδα, υπό την τεχνική ηγεσία του Δημήτρη Λιόγα. Με την ομάδα μάλιστα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από 22 αγωνιστικές είναι δεδομένο πως η επόμενη χρονιά θα την βρει στη Γ' Εθνική κατηγορία. Εκεί όπου θα επιδιώξει να βάλει τέλος στην κατρακύλα, προκειμένου να μην επιστρέψει στην ΕΣΚΑΝΑ μετά από κάτι παραπάνω από μία δεκαετία.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ