Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο "Σπανούλης των φτωχών" έκανε πάλι την εμφάνισή του

Ο "Σπανούλης των φτωχών" έκανε πάλι την εμφάνισή του

Για μία ακόμη χρονιά στη Β' Εθνική, ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος είναι εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο "Σπανούλης των φτωχών", όπως τον φωνάζουν, έκανε πάλι την εμφάνισή του με το τρίποντο - σήμα κατατεθέν του αρχηγού του Ολυμπιακού (VIDEO).

Ποια είναι η πιο χαρακτηριστική κίνηση του Βασίλη Σπανούλη; Το τρίποντο με side step, αυτό με το οποίο "υπέγραψε" πέρσι δύο νίκες του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δεν είναι ο μοναδικός που κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση με τόσο αποτελεσματικό τρόπο.

Υπάρχει ακόμη ένας που την έχει τελειοποιήσει. Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος του Φιλαθλητικού. Ή, αλλιώς, ο "Σπανούλης των φτωχών", όπως αποκαλείται. Ο γκαρντ του Φιλαθλητικού, πέραν του ότι εμφανισιακά μοιάζει πάρα πολύ με τον "Kill Bill", έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού του, με το τρίποντο με side step να είναι το Νο1.

Δείτε τι έβαλε στο παιχνίδι της ομάδας του με το Μαρούσι, αλλά και το πως τα κατάφερε ο Βασίλης Σπανούλης απέναντι στη Ζάλγκιρις και θα καταλάβετε.

Put the blame on me..

A post shared by Sakis Georgopapadakos (@10sak) on



TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ