Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Προμηθέας στο πλευρό του Παναγιώτου

Ο Προμηθέας στο πλευρό του Παναγιώτου

Ο Προμηθέας Πατρών καταδίκασε την επίθεση στον Αχαιό διαιτητή Χρήστο Παναγιώτου τονίζοντας ότι "το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο".

Πριν λίγες ημέρες (31/5) ακόμα ένα κρούσμα "τυφλής βίας" ήρθε να ταράξει τα νερά του ελληνικού μπάσκετ, καθώς το αυτοκίνητο του διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου έγινε στόχος κουκουλοφόρων. Ο Προμηθέας Πατρών καταδίκασε την επίθεση στον Αχαιό ρέφερι, ενώ έκανε έκκληση να γίνουν συντονισμένες προσπάθειες για την εξάλειψη των φαινομένων βίας.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Πατρινοί συνεχίζουν να ενισχύονται ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2. Μετά τους Νοέα και Κουμπούρα η νέα μεταγραφή είναι για την ενίσχυση του... πάγκου. Πιο συγκεκριμένα μέλος του Προμηθέα θα είναι στο εξής ο προπονητής Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Μάκη Γιατρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πατρινών για την επίθεση στον Παναγιώτου

" Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την άνανδρη εμπρηστική επίθεση σε βάρος του Πατρινού διαιτητή Χρήστου Παναγιώτου. Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες, οι οποίες σκοπό έχουν την άσκηση ψυχολογικής βίας κατά των διαιτητών, πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του αθλητισμού, και ειδικότερα του αθλήματος του μπάσκετ. O ΑΣΠ Προμηθέας εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή του προς τον κ. Χρήστο Παναγιώτου και καλεί τις αρχές πέρα από την εξιχνίαση της υπόθεσης να πάρουν άμεσα μέτρα κατά του φαινομένου της βίας που μαστίζει τον αθλητισμό.

Ο ΑΣΠ Προμηθέας έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί με σχετικές εκδηλώσεις και ανακοινώσεις, αλλά και την εν γένει στάση και συμπεριφορά του εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων , απέναντι στο φαινόμενο της βίας, δηλώνοντας με τον πιο σαφή τρόπο την κατηγορηματική και απερίφραστη καταδίκη κάθε ενέργειας που αντιβαίνει στον υγιή ανταγωνισμό και το φίλαθλο πνεύμα και συντελεί στη δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας.

Νομίζουμε πως με αφορμή αυτό το απαράδεκτο αντιδημοκρατικό γεγονός πρέπει «το μαχαίρι να φθάσει στο κόκαλο». Έφθασε πια η ώρα να πάρουμε ενεργή θέση.

Όλοι μας είμαστε υπόλογοι σε κάθε είδους ανοχή".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ