Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αίολος Αστακού: "Ραντεβού στην Α2"

Αίολος Αστακού: "Ραντεβού στην Α2"

Ο Αίολος Αστακού έκανε το 15-0 στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κι εν συνεχεία ευχαρίστησε τους Μαχητές Δόξας Πεύκων που συνεχάρησαν την ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού για το σχετικό ρεκόρ!

Ο Αίολος Αστακού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Άργους Ορεστικού και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον Βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής, διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στο 15-0 και ξεπερνώντας την περσινή επίδοση των Μαχητών Δόξας Πεύκων (14-0)!

Μάλιστα οι Μαχητές εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση όπου συνεχάρησαν την ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού για τη συγκεκριμένη επίδοση, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "Πέρσι τέτοια εποχή πανηγυρίζαμε την επίτευξη ενός αναπάντεχου για εμάς νικηφόρου σερί. Το 14-0 της περσινής πορείας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ήταν προϊόν πολλής δουλειάς και μεγάλης αυτοσυγκέντρωσης. Τα ρεκόρ, όμως, είναι για να σπάνε. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίολου Αστακού για το ρεκόρ που έκανε με το 15-0 από την αρχή του πρωταθλήματος!".

Έτσι, λοιπόν, ο Αίολος ευχαρίστησε τους Μαχητές, δίνοντας ραντεβού στην Α2: "Στις μέρες μας η ευγενής άμιλλα έχει αρχίσει να ατονεί και να δίνει τη σκυτάλη στον φθόνο. Γι' αυτό, λοιπόν, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. Μαχητές/Δόξας Πεύκων για τη χθεσινή του ανακοίνωση, μέσω της οποίας απένειμε στον Αίολο τα εύσημα για το ρεκόρ του που έσπασε! Τους ευχόμαστε από την πλευρά μας να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους διαδρομή και να πετύχουν τους στόχους τους. Ραντεβού του χρόνου στην Α2".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ