ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα βλέμματα στην Τρίπολη

Τα βλέμματα στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Το παιχνίδι μεταξύ του Αρκαδικού και του Ρεθύμνου στην Τρίπολη τραβάει την προσοχή στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Στην Ερυθραία απέναντι στον τοπικό Πανερυθραϊκό δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος ΚΑΟΔ.

Στην Τρίπολη θα διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Ο Αρκαδικός υποδέχεται το Ρέθυμνο, με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στο "κυνήγι" του ΚΑΟΔ, ο οποίος οδηγεί την κούρσα.

Οι Δραμινοί φιλοξενούνται από τον Πανερυθραϊκό και στοχεύουν μόνο στο θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο σε ενδεχόμενη απώλεια βαθμών των ομάδων που τους ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Αρκαδικός - Ρέθυμνο

Ερμής Λαγκαδά - Κόροιβος

ΑΕΚ Αργους - Απόλλων Πατρών

Πανερυθραϊκός - ΚΑΟΔ

Πανελευσινιακός - Πιερικός/Αρχέλαος

Ολυμπιάδα Πατρών - Αμύντας Δάφνης

Λαύριο - Παγκράτι

Νήαρ Ηστ - Ίκαροι Σερρών

Όλα τα ματς αρχίζουν στις 17:30, εκτός από τις αναμετρήσεις της Τρίπολης και της Ερυθραίας, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Η Βαθμολογία (12αγ.): ΚΑΟΔ 23, Ίκαροι Σερρών 20, Πανελευσινιακός 20, Ρέθυμνο 20, Λαύριο 20, Αρκδικός 20, Ολυμπιάδα Πατρών 18, Πιερικός/Αρχέλαος 17, Απόλλων Πατρών 17, Ερμής Λαγκαδά 17, ΑΕΚ Αργους 17, Παγκράτι 16, Πανερυθραϊκός 16, Αμύντας 16, Κόροιβος Αμαλιάδας 16, Νήαρ Ηστ 15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ