ΜΠΑΣΚΕΤ

Παραιτήθηκε ο Παπαμάρκος

Παραιτήθηκε ο Παπαμάρκος

Ο Κώστας Παπαμάρκος υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα του Χολαργού από τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, με τους "μπλε" να αναζητούν πλέον προπονητή για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Κώστα Παπαμάρκου στον πάγκο του Χολαργού. Ο έμπειρος τεχνικός, που στηρίχθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης την περασμένη εβδομάδα, υπέβαλε την παραίτησή του, με τους ανθρώπους των "μπλε" να την κάνουν αποδεκτή.

Το κλίμα ήταν άλλωστε βαρύ, τη στιγμή που ο Γιώργος Αποστολίδης είχε ήδη αποχωρήσει από την ομάδα για αγωνιστικούς λόγους. Πλέον, στον Χολαργό βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αίολο Αστακού, που έχει βλέψεις ανόδου τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο Χολαργός:

"Το Δ.Σ. του Χολαργού, ανακοινώνει ότι αποδέχθηκε την παραίτηση που υπέβαλλε ο Κώστας Παπαμάρκος από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαριστεί τον coach, Παπαμάρκο για την προσφορά του στην ομάδα, τους τελευταίους μήνες και του εύχεται καλή επιτυχία, στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ