ΜΠΑΣΚΕΤ

"Ο Προμηθέας θα παίξει στην Α1"

"Ο Προμηθέας θα παίξει στην Α1"

O Ευάγγελος Λιόλιος, πρόεδρος του Προμηθέα Πατρών, θέλει να δει την ομάδα του στην Basket League και ήδη έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία, εξηγώντας ότι οι Αχαιοί θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α1!

Η Κύμη και ο Φάρος Κερατσινίου πανηγυρίζουν την άνοδο στην Basket League όμως για την κατηγορία των μεγάλων ετοιμάζεται και ο Προμηθέας , τρίτος στην κατάταξη της Α2!

Συγκεκριμένα ο πρόεδρός του Προμηθέα Πατρών, Ευάγγελος Λιόλιος, δήλωσε σίγουρος για τη συμμετοχή των Αχαιών στην επόμενη Basket League, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα.

"Με βάση αυτά που γνωρίζουμε αυτήν τη στιγμή, ο Προμηθέας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α1. Φυσικά πάντα στη ζωή πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ανατροπές. Όπως και να έχει η σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς πετύχαμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει. Μπήκαμε στα πλέι οφ, αν και νεοφώτιστοι, διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1, γεμίζαμε το γήπεδό μας σε όλα τα παιχνίδια, ενώ δώσαμε και χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά του Προμηθέα" ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Εν συνεχεία μίλησε:

Για τη σύσταση ΚΑΕ, εφόσον πράγματι ο Προμηθέας Πατρών ανέβει στην Α1: "Δεν θα είμαι εγώ πρόεδρος στην ΚΑΕ που θα δημιουργηθεί. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια. Κάθε στέλεχος θα έχει τον ρόλο του και τον τομέα ευθύνης του".

Για τον προπονητή του Προμηθέα Πατρών, Μάκη Γιατρά: "Ο Μάκης Γιατράς είναι αληθινός, αυθεντικός. Αυτό είναι ένα προσόν που τον ξεχωρίζει. Πήρε μια ομάδα με πενήντα μόλις φιλάθλους και την έκανε να γεμίζει γήπεδα και να είναι αναγνωρίσιμη στο Πανελλήνιο. Πολλές διοικήσεις προσπάθησαν κάτι παρόμοιο με αυτό που πέτυχε ο Μάκης, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι οι νίκες και οι ήττες που κάνουν κάποιον βασικό μέλος της οικογένειάς μας, αλλά η σταθερότητα των ανθρώπων. Το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Μήλα, με τον οποίον έχουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε".

Για τις συνεργασίες που ακούγονται με ομάδες της περιοχής: "Εμείς είμαστε πάντα ανοικτοί σε συνεργασίες. Δεν θέλουμε συνεργασία μόνο με ένα ή δύο σωματεία, αλλά με πολλά, αρκεί φυσικά να διαπιστώσουμε ότι σε αυτά γίνεται σοβαρή δουλειά, την οποία και θα τιμήσουμε. Μιλάμε με την Αχαγιά ’82, μιλάμε με τον Κεραυνό Αιγίου, μιλάμε με την Παναχαϊκή, τον Γλαύκο, την Ολυμπιάδα, τον Έσπερο ΑΟΠΑ, θέλουμε να μιλήσουμε και με τη διοίκηση του Απόλλωνα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια στις ημέρες μας να είμαστε χωρισμένοι σε πολλά στρατόπεδα. Ένα είναι το στρατόπεδο, αυτό του μπάσκετ. Όλοι πρέπει να καθίσουμε ισότιμα σε ένα τραπέζι και να συνεργαστούμε".

Για την ακαδημία του Προμηθέα Πατρών: "Εάν η σκέψη μας είναι στραμμένη μία φορά στην ανδρική μας ομάδα και στην εξέλιξή της, τότε για τις υποδομές μας η μέριμνα και η προσοχή μας είναι δύο φορές στραμμένη περισσότερο. Θέλουμε τον Προμηθέα δύναμη στις μικρές ηλικίες. Είναι ένα βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας μας όλα αυτά τα χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ