ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Δόξα Λευκάδας ετοιμάζει "βόμβα" με Κέτζο

Η Δόξα Λευκάδας ετοιμάζει "βόμβα" με Κέτζο

Η Δόξα Λευκάδας φιλοδοξεί να προκαλέσει αίσθηση στο μεταγραφικό παζάρι της Α2 κατηγορίας, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ματέο Κέτζο. Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε φέτος στη Λετονία (video).

Άπαξ και ο Βαγγέλης Ζιάγκος συμφώνησε να συνεχίσει στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας, οι νησιώτες βάλθηκαν να του δώσουν όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει. Στο υψηλότερο επίπεδο! Παράδειγμα, η κίνηση των διοικούντων τον σύλλογο να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Ματέο Κέτζο. Ποιος είναι;

Πρόκειται για φόργουορντ/σέντερ, ύψους 2μ09, που φέτος αγωνίστηκε στη Λετονία με τα χρώματα της Μπαρόνς. Ο 31χρονος παίκτης έχει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αφού έχει αγωνιστεί σε Κροατία (ΚΚ Σπλιτ), Ουκρανία (Μικολάιβ), Ισπανία (Μπούργκος, Ουρένσε και Χιρόνα), Τουρκία (Αλιάγα), Πολωνία (Σλουπσκ), Ουγγαρία (Ατομερόμου) και Εσθονία (Κάλεβ). Με τη φανέλα της Μπαρόνς είχε 16.5 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ ανά 28.6 λεπτά συμμετοχής.

Η πλευρά του παίκτη επιφυλάχθηκε να απαντήσει εντός της εβδομάδας. Είναι δεδομένο πάντως πως πρόκειται για παίκτη που θεωρείται "πολύς" για την Α2 κατηγορία, εξ ου και η σπουδαιότητα της προσπάθειας των Λευκαδιτών να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δείτε τι έκανε στην Ουκρανία την αγωνιστική περίοδο 2013-'14

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ